Vetolaukku, Trolley, Cabin Max Palma, Kokoontaittuva

49.95

5 varastossa

Innovatiivinen Cabin Max Palma on suunniteltu niin, että se on kevein mahdollinen matkustamoon hyväksytty käsimatkatavara vetolaukku, mutta se tarjoaa silti suuren suojan matkatavaroillesi ja matkatarvikkeillesi.

Cabin Max Palma vetolaukku on matkailun uusin innovaatio, se on kokoontaittuva. Tilava matkalla, mutta vähän tilaa vievä kotona säilytyksessä tai hotellissa.

Kun olet matkalla, arvostat miellyttävää 44 litran pääpakkausosastoa – ihanteellinen koko kaikelle, mitä todennäköisesti tarvitset lyhyelle lomalle tai matkalle. Hyvin vuorattu sisustus sisältää myös 2 kätevää taskua ja joukon muita taskuja, jotka takaavat matkustusasiakirjojen ja lisävarusteiden säilyttämiseen useita paikkoja.

Ulkopuolella tasku tärkeille matkadokumenteille, joten aina saatavilla helpostimatkan aikana.

Kestävä nailon ulkopinta, pehmeä kuori, vankat pyörät, pehmustettu yläkahva ja sileä teleskooppikahva tekevät Palmasta helpon vedettävän vetolaukin lentokentillä.

Vetolaukku Palman vain 55 x 40 x 20 cm: n kokoiset mitat ja vain 2 kg: n paino tarkoittavat, että Palma on kätevä koko lähes kaikkiin Eurooppalaisiin lentoyhtiöiden käsimatkatavaraksi.

Kaikki tämä tekee Palmasta suuren carry-on sallitun matkalaukun, olitpa matkalla vai ei!

Korkeus (cm) 55
Leveys (cm) 40
Syvyys (cm) 20
Paino (kg) 2 kg

Vertaa

Lentolaukku Palma on suunniteltu hyödylliseksi työmatkalla tai lomamatkoilla, se on kokoontaittuva. Kun olet matkalla, arvostat hyödyllistä 44 litran päälokeroa – ihanteellinen koko kaikelle, mitä todennäköisesti tarvitset pakata lomalle tai matkalle. Hyvin vuoratussa sisustuksessa on myös 2 kätevää taskua, mikä takaa, että sinulla on useita paikkoja matka-asiakirjojen ja tarvikkeiden säilyttämiseen matkalla. Lentolaukun kestävä nailoninen ulkokuori, kestävät pyörät, pehmustettu yläkahva ja sileä teleskooppikahva tekevät myös Palmasta helpon laukun kuljettamaan lentokenttien läpi.

Hyvä uutinen matkailijalle, koska mitat 55x40x20cm ja kevyt vain 2kg tarkoittavat, että lentolaukku Palma on kätevä koko lähes kaikkien eurooppalaisen lentoyhtiön käsimatkatavaroiden mittoihin. Innovatiivinen taitettava muotoilu takaa sen, että se voidaan pienentää helposti noin 1/4 osaan sen tilavuudesta, jonka se tekee kokoontaitettuna. Ihanteellinen, jos ei halua varastoida suuria matkalaukkuja sänkyjen alla suurimman osan vuotta, Palam menee pieneen tilaan kokoontaitettuna. Kaikki tämä tekee Palmasta loistavan matkustamon lentolaukun, matkalaukun!

Lisätiedot

Paino 1.8 kg

Päävalikko

Vetolaukku, Trolley, Cabin Max Palma, Kokoontaittuva