Yritys

Triptek.eu on jo yli 10 vuotta asiakkaitaan palvellut Suomalainen verkkokauppa, joka on lomatarvikkeillaan sekä matkatavaratuotteillaan keskittynyt helpottamaan lomamatkustajien, automatkailijoiden, työmatkailijoiden, liikematkustajien ja muiden jokapäiväisten matkailijoiden, lomailijoiden liikkumista. Lomasi tai matkasi tyypistä riippumatta, meiltä löydät mm autolomalle, työmatkalle, kotimaanlomalle, aurinkolomalle innovatiiviset, keveyt, turvalliset sekä osittain kierrätettävät matkatuotteemme, lomatarvikkeet ja matkailuvarusteet on luotu tekemään matkastasi ja lomastasi sujuvamman, keveymmän ja turvallisemman.

Oman maahantuonnin ansiosta Triptek.eu verkkokauppa pystyy tarjoamaan laajan matkatuote, lomatarvike ja matkatavara valikoiman edullisilla hinnoilla. Triptek.eu toimii virallisena maahantuojana/edustajana mm seuraaville tuotemerkeille;

Cabin Max, Eurotrail, Travelon, Skross, Cavalet, q2power, Deltaco, König, Twinnyload, Brennensthul, Yuadon Electric, Karino China, König Electronics, Aquabourne, Travelus, Suomituotteita tuliaisiksi ja tuhansia muita matkatarvikkeita, matkalaukkuja, matkatuotteita.

Olet lomalla, liikkeellä lemmikkiesi kanssa, meiltä myös yli 1000 erilaista lemmikkitarviketta, koiratarviketta, kissatarviketta helpottamaan liikkumista, lomailua lemmikkisi kanssa. Tunnetut lemmikituote brändit meiltä: Lara, ProBooster, Welldog, Hunter, Jämpti, Optilife, Racinel, 1stChoice, Pronature, Valio, Versele-laga, FoxyFur.

Maksaminen verkkokaupassamme tapahtuu Bambora Payform (Bambora Ab, Y-tunnus 2684814-9 ) suojatun verkkokanavan kautta. Verkkokaupassa voit maksaa kaikilla yleisimmillä suomalaisilla maksutavoilla.

Verkkokaupassamme on käytössä SSL -sertifikaatti (RapidSSL suojaus), joten ostaminen on turvallista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL suojattu.

Triptek.eu laukku-, reppu,- matkalaukku- ja nahkatarvike suurmyymälä palvelee Jyväskylässsä osoitteessa:

Kolmikulma, Puistokatu 2, 40100 Jyväskylä. Avoinna arkisin klo 10-18 La 10-14.

Triptek.eu verkkokauppa palvelee Teitä sähköisesti 24 tuntia vuorokaudessa.

Yhteystiedot:

Triptek Ky
Siltatie 1
41900  Petäjävesi
Suomi-Finland
asiakaspalvelu@triptek.eu
Y-Tunnus: 2338193-4

Logistiikkakeskus:

Siltatie 1
41900 Petäjävesi
Suomi-Finland

Päävalikko