Yritys

Triptek.eu on Suomalainen verkkokauppa, joka on matkatavaratuotteillaan keskittynyt helpottamaan lomamatkustajien, liikematkustajien ja jokapäiväisten matkailijoiden matkustamista. Innovatiiviset, keveyt, turvalliset sekä osittain kierrätettävät matkatuotteemme ja matkailuvarusteet on luotu tekemään matkasta sujuvamman, keveymmän ja turvallisemman.

Oman maahantuonnin ansiosta Triptek.eu verkkokauppa pystyy tarjoamaan laajan matkatuote ja matkatavara valikoiman edullisilla hinnoilla. Triptek.eu toimii virallisena maahantuojana/edustajana mm seuraaville tuotemerkeille;

Cabin Max, Travelon, Skross, Deltaco, König, Brennensthul, Yuadon Electric, Karino China, König Electronics, Aquabourne, Travelus, Suomituotteita tuliaisiksi ja satoja  muita matkatarvikkeita, matkalaukkuja, matkatuotteita.

Maksaminen verkkokaupassamme tapahtuu Checkout Finland Oy:n suojatun verkkokanavan kautta. Verkkokaupassa voit maksaa kaikilla yleisimmillä suomalaisilla maksutavoilla.

Verkkokaupassamme on käytössä SSL -sertifikaatti (RapidSSL suojaus), joten ostaminen on turvallista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL suojattu.

Triptek.eu verkkokauppa palvelee Teitä sähköisesti 24 tuntia vuorokaudessa.

  • Triptek Ky on Suomen Yrittäjien jäsen.
  • Triptek Ky on yksi Suomen KasvuOpen yrityksistä.
  • Triptek.eu verkkokauppa ja matkatuotteet ovat saaneet medianäkyvyyttä mm seuraavissa medioissa:
    MTV, Aamulehti, Rantapallo.fi, Matkalehti, Mondo, Iltalehti, Matkailijat.net jne.

Yhteystiedot:

Triptek Ky
Mustasaarentie 8
42700 Keuruu
Finland
asiakaspalvelu@triptek.eu
Y-Tunnus: 2338193-4

Logistiikkakeskus:

Siltatie 1
41900 Petäjävesi
Suomi-Finland

Main Menu