12 kg Nature’s Protection Dog Maxi Adult

63.20

108 varastossa

Vehnätön täysravinto suurikokoisille aikuisille koirille (paino yli 25 kg).

Huom! Tämän tuotteen toimitus vain Postin kautta.
Valitse toimitusmuodoksi Posti toimitusvalintasivulla maksaessasi tilaustasi.

Vertaa
SKU: vip_NPP24324 Kategoria:

Nature’s Protection Maxi Adult on täysravinto erityisesti suurikokoisille (yli 25 kg), normaaliaktiivisille aikuisille koirille.

– Vehnätön.

– Tukee niveliä ja luustoa.

– Edistää suoliston hyvinvointia.

– Parantaa vastustuskykyä.

– Pienentää riskiä allergioihin.

Nature’s Protection Dog Maxi Adult -koiran täysravinto on rikastettu luonnollisella mineraalilla, MicroZeoGenillä, joka edistää koirasi suoliston hyvinvointia ja ravintoaineiden imeytymistä. Se tukee myös nivelten hyvinvointia, edistää haitta-aineiden poistumista kehosta sekä parantaa vastustuskykyä. Ravinnon luonnolliset antioksidantit (rosmariiniuute ja E-vitamiini) puolestaan suojaavat soluja.

Pääasiallisena eläinproteiinin lähteenä toimii laadukas siipikarja. Omega-3 -rasvahapot edistävät ihon terveyttä ja paksua, kiiltävää karvapeitettä. Välttämättömät Omega-3 -rasvahapot ovat erityisen arvokkaita myös immuunijärjestelmän vahvistamisessa, aivojen ja sydämen toiminnassa sekä tulehdusten vähentämisessä.

Maxi Adult -täysravinto sisältää ravintoaineita tukemaan niveliä ja edistämään optimaalista liikkuvuutta koko aikuisuuden ajan. Oikea mineraalipitoisuus ja -suhde edistävät vahvaa ja tervettä luustoa.

Maxi Adult -koiranruoka ei sisällä vehnää eikä sian- ja naudalihaa ja auttaa siten vähentämään ruoka-allergioita ja ruuansulatusvaikeuksia. Rapeat nappulat ja erityinen yhdistelmä kivennäisaineita auttavat vähentämään hammaskiven muodostumista ja pitämään hampaat ja ikenet terveinä.

Koostumus:

Siipikarjajauho 37 % (kuivattu ja hienoksi jauhettu), riisi, maissi, siipikarjarasva, sokerijuurikasmassa, pellavansiemen, dynaaminen mikronoitu klinoptiloliitti (1%), kalajauho, kuivattu kananmuna, sikuriuute, glukosamiini (500 mg/kg), yucca-uute, kondroitiinisulfaatti (200 mg/kg).

Ravintoainekoostumus:

Valkuainen 25 %, kuitu 2,3 %, öljyt ja rasvat 13 %, tuhka 6,5 %, kalsium 1,2 %, fosfori 0,9 %, kalium 0,6 %, natrium 0,4 %, Omega-3 -rasvahappo 0,27 %, Omega-6 -rasvahappo 2,95 %.

Lisäaineet:

Ravitsemukselliset lisäaineet/kg: A-vitamiini (E672) 18 000 IU, D3-vitamiini (E671) 1 500 IU, E-vitamiini (3a700) 530 mg, rauta (E1) 50 mg, jodi (E2) 1,5 mg, kupari (E4) 5 mg, mangaani (E5) 20 mg, sinkki (E6) 115 mg, seleeni (E8) 0,1 mg, tauriini 250 mg.

Teknologiset lisäaineet: rosmariiniuute, kasviöljyistä peräisin olevat tokoferoliuutteet (1b306(i)).

Lisätiedot

Paino 12.16 kg

Päävalikko

12 kg Nature's Protection Dog Maxi Adult