200 g Nature’s Protection Puppy Starter Mousse, säilyke

2.95

Varasto loppu

Täysravintosäilyke koiranpennuille 3 viikon iästä alkaen.

Vertaa
SKU: vip_NPP45514 Category:

Nature’s Protection Puppy Starter Mousse -säilyke on kehitetty erityisesti koiranpennuille ja kasvaville koirille 3 viikon iästä 12 kk:n ikään saakka. Starter on erinomainen, kiinteä ensiruoka pienille koiranpennuille vieroituksen alettua. Ravitseva märkäruoka soveltuu myös tiineelle ja imettävälle emolle sekä antamaan energiaa synnytyksen aikana.

Samettisen pehmeä Nature’s Protection Puppy Starter Mousse on koostumukseltaan mieluisa pennuille ja helppo nauttia lautaselta ja myöhemmin kupista. Se sisältää 60 % siipikarjanlihaa ja on siten erittäin maistuva ja helposti sulava. Tuotteeseen on lisätty luonnollista klinoptiloliittiä (MicroZeoGen), joka edistää koirasi suoliston hyvinvointia ja ravintoaineiden imeytymistä. Se tukee myös nivelten hyvinvointia, edistää haitta-aineiden poistumista kehosta sekä parantaa vastustuskykyä. Kalaöljy ja kivennäiset tarjoavat monia terveyshyötyjä niin kasvaville pennuille kuin emoille.

– Ensimmäinen kiinteä ruoka koiranpennuille.

– Varmistaa sujuvan siirtymisen emonmaidosta kiinteään ravintoon.

– Helpottaa siirtymistä kasvukauden ravinnosta aikuisten täysravintoon (n. 12 kk iässä).

– Pennut pitävät pehmeästä ja tasaisesta koostumuksesta.

– Soveltuu erinomaisesti myös tiineille ja imettäville emoille.

– Luonnolliset valmistusaineet.

– Täydellinen ravintoainekoostumus vahvan vastustuskyvyn kehittymiselle ja tasapainoiseen kasvuun.

– Pääasiallinen proteiininlähde on siipikarja (60 %) – runsas lihapitoisuus varmistaa hyvän sulavuuden ja imeytymisen nopeasti kehittyvän, kasvavan pennun tarpeisiin.

– Sisältää kalaöljy ja kivennäisiä.

– Ilmatiivis, helposti avattava pakkaus.

Koostumus:

Liha ja eläinperäiset tuotteet (60 % kana), viljat (4,7 % riisi), kivennäiset 1 %, sedimenttiperäinen klinoptiloliitti (1g568) 0,1 %, kananmuna ja kananmunaperäiset tuotteet (1,3 % kokonainen kananmuna), kasviperäiset tuotteet (0,5 % selluloosa), öljyt ja rasvat (0,3 % kalaöljy, 0,1 % safronöljy), sokerit (0,1 % frukto-oligosakkaridi).

Ravintoainekoostumus:

Kosteus 78 %, raakavalkuainen 11 %, raakarasvat ja -öljyt 6 %, hehkutusjäännös 2,2 %, raakakuitu 0,5 %.

Ravitsemukselliset lisäaineet / kg: D3-vitamiini – 200 IU, vedetön kalsiumjodaatti – 0,75 mg, kuparisulfaattihydraatti – 2,5 mg, mangaanisulfaattimonohydraatti – 1,4 mg, sinkkisulfaattimonohydraatti – 25 mg, L-karnitiini – 1000 mg.

Lisätiedot

Paino0.27 kg (kilogramma)

Päävalikko

200 g Nature's Protection Puppy Starter Mousse, säilyke

2.95