Antibit Punkkirauta + Punkkipinsetit, Punkkipihdit

14.95

3 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Anitbit punkkirauta + pinsetti monitoimi työkalulla voit poistaa punkin ihmisiltä ja eläimiltä. Laadukkaat Antibit 2 in 1 monitoimi pihdit ruostumatonta terästä. Punkki nostetaan pois ihosta punkkiraudan avulla kätevästi.

Riski vaarallisten tautien siirtymiseen punkista ihmiseen tai eläimeen pienenee käyttämällä punkkirautaa ja punkkipinsettiä.

Samassa välineessä 2 pihdit: toisessa päässä punkkirauta jolla täysikasvuinen punkki nostetaan iholta kokonaisena, toisessa päässä olevilla pinseteillä taas on kätevä poistaa pienemmät punkit ja nymfit vetämällä ne irti imukärsän juuresta.

Mitat: 2x1x14 cm

Vertaa

Punkkiraudalla voit poistaa punkin ihmisiltä ja eläimiltä. Punkkeja vastaan Antibit monitoimi punkkipihdit ja pinsetit, 2 in 1. Punkkirauta kombo -pakkaus sis. punkkiraudan ja pinsetit.
Punkin poisto tehdään helposti ja nopeasti kapeakärkisillä pinseteillä, punkkiraudalla tai punkkipihdeillä. Tartu punkkiin niin läheltä ihoa kuin mahdollista. Vedä suoraan ihosta poispäin, nosta punkkia ylöspäin tasaisella paineella ja voimalla. Älä väännä tai ravistele punkkia, sillä silloin punkin imupiikki, kärsä saattaa irrota ja jäädä ihoon kiinni. Älä purista, murskaa tai litistä punkkia. Ihoon pureutunut puutiainen on poistettava heti ja mahdollisimman pian, koska tartunnanaiheuttajat borrelioosi bakteerit siirtyvät punkista 1−2 päivässä. Punkin poistamisen jälkeen puhdista, desinfioi purema-alue ja pese kätesi huolellisesti 70-prosenttisella alkoholilla, desinfiointiaineella tai saippualla ja vedellä.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Antibit Punkkirauta + Punkkipinsetit, Punkkipihdit