Data Usb IT Kuulokkeet kaapeli, elektroniikka tarvikelaukku, tarvikekotelo Matka

9.95

3 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Suunniteltu matkustamiseen. Ei enään johtosekamelskaa! Kannettavan koon ja kevyen muotoilun ansiosta elektroniikka, data IT järjestelijä kotelo. Se on täydellinen valinta opiskelijoille, toimistohenkilöstölle, matkustajille lomalle, työmatkalle, matkoille, toimistolle, koululle. Upea lahja myös itsellesi on mukava jaettavissa oleva teknologialaukku perheen ja ystävien kanssa.

Turvallinen, IT Data älylaite elektroniikka kotelon laukun anti-theft turvaranneke ehkäisee anastuksia matkoillasi, kannettaessa mukana.

Kestävä materiaali, Data IT laturi Usb elektroniikka järjestäjä on valmistettu vettähylkivästä ja kestävästä materiaalista. Tekninen IT tarvivekotelo järjestelijä on hyvin pehmustetuilla elastisilla mesh sisäosastoilla. Se tarjoaa erinomaisen suojan tarvikkeille ja älylaitteillesi naarmuilta, pölyltä, iskuilta, putoamiselta ja kosteudelta.

Matka IT data tarvike järjestäjän koko on 11 x 19 cm. Kaksikerroksiset useat suuret lokerot älylaitteiden, kameroiden ja elektroniikan johtojen jne järjestelyn. 2 isoa sisälokeroa isompien tavaroiden, kuten USB-asemien, virtapankkien, kuulokkeiden, iphonen jne., säilyttämiseen. Toiseen 6 keskikokoiseen visuaaliseen läpinäkyvään verkkotaskuun mahtuu erilaisia ​​teknisiä laitteita, kuten kaapeleita, johtoja, laturia, kuulokkeita ja SD SIM-kortteja. Täten ne on helppo erottaa ja säilyttää. Paikallaan ja järjestettynä ne on helppo ottaa aina käyttöön matkan aikana

Kaapelisäilytysmatkalaukkua on kätevä kantaa mukavalla hihnalla kädessäsi, kun lähdet matkoille.

IT DATA Elektroniikka tarvikekotelon koko: 11 x 19cm
Materiaali : Polyester vettähylkivä
Väri: Tummanharmaa

Vertaa

Data It Usb johto kaapeli elektroniikka tarvike laukku järjestelijä. Kaksikerroksiset 3 isoa lokeroa 1 suuressa sisälokerossa, 2 isoa joustavaa lokeroa ja 5 pientä visuaalista verkkotaskua. Näihin mahtuu erilaisia ​​teknisiä laitteita, kuten kaapeleita, johtoja, laturia, kuulokkeita, USB-asemia ja SD-kortteja, ja ne voidaan helposti erottaa ja pitää paikoillaan. .

Valmistettu uudesta vettähylkivästä polyesteristä ja pehmeästä. Siinä on hyvin pehmustettu sisusta, joka tarjoaa erinomaisen suojan elektroniikkatarvikkeillesi iskuja, iskuja, kolhuja, pudotuksia ja naarmuja vastaan.

Elektroniikkasäilytys järjestelijässä on 2-kerroksinen sisälokero, jossa on tarpeeksi tilaa johtojen, johtojen, USB-aseman, matkapuhelimen, laturin, hiiren, flash-aseman ja muiden lisävarusteiden säilyttämiseen.

Electronic Organizer, Travel Cable Organizer, Double Layers Portable Waterproof Pouch, Electronic Accessories Storage Case for Cable, Cord, Charger, Phone, Earphone.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Data Usb IT Kuulokkeet kaapeli, elektroniikka tarvikelaukku, tarvikekotelo Matka