D&D Sports -talutusvyö, Suurille koirille, Ulkoiluun, Liikkumiseen

46.95

64 varastossa

Talutusvyön ansiosta kätesi pysyvät lenkkeillessä vapaana, jolloin liikkuminen on tehokkaampaa ja helpompaa ja myös mm. sauvakävely on mahdollista. Säädettävä vyö kiinnitetään vahvalla muovisella pikalukolla.

Korkea (13,5 cm), pehmustettu selkäpuoli tuntuu miellyttävältä ja vaimentaa koiran nykäisyt. Vyön 5 cm leveä nylon-osuus muistuttaa turvavyötä. Vyössä on tehokkaat heijastimet sekä runsaasti taskuja tavaroille, kuten avaimille, puhelimelle, juomapullolle ja kakkapusseille.

Settiin kuuluu 2,0 x 110 cm pitkä heijastintalutin, jonka molemmissa päissä on kromipinnoitettu BGB-lukko. Taluttimelle on kiinnityslenkki vyön vasemmalla ja oikealla puolella. Todella laadukas talutusvyö D&D laatua!

Soveltuu käytettäväksi max. 50 kg painoisten koirien kanssa. Vyön pituus on portaattomasti säädettävissä välille 70-110 cm.

Väri: Musta.

Huom! Tämän tuotteen toimitus vain Postin kautta.
Valitse toimitusmuodoksi Posti toimitusvalintasivulla maksaessasi tilaustasi.

Vertaa
SKU: vip_313-415283 Category:

Talutusvyö matkoille, ulkoiluun, liikuntaan. D&D Sportsin talutuvyö antaa käsille vapauden liikkumiseen. Mukana Heijastintalutin. D&D Sports talutusvyö tekee lenkkeilystä tehokasta, hauskaa ja helppoa! Säädettävä talutusvyö kiinnitetään omistajan vyötärölle, jolloin kädet vapautuvat ja juokseminen, sauvakävely tai vaikkapa hiihto mahdollistuvat. Talutusvyössä on korkea ja hyvin pehmustettu selkäosa, joten on mukava kantajalle.

Lisätiedot

Paino5 kg (kilogramma)

Päävalikko

D&D Sports -talutusvyö, Suurille koirille, Ulkoiluun, Liikkumiseen