Eurotrail Atlantis Pro Campertent asuntoautoteltta

595.95

Varastossa

Meiltä Eurotrailin laadukkaat camping- ja caravan-tuotteet. Yli tuhat tuotetta. Teltat, makuupussit, makuualustat, caravan markiisit, retkeilykalusteet, retkeilyvalaistus, suojapeitteet ym. Eurotrailin tuotteiden kanssa kelpaa lähteä retkeilemään luonnon helmaan tai leirintäalueille. Eurotrail-tuotteet toimitetaan ainoastaan kotiinkuljetuksena. Eurotrail-tuotteiden toimitusaika on noin 5-12 arkipäivää. Olemme alankomaalaisen Eurotrailin ainoa pohjoismainen yhteistyökumppani. Olemme 100% turvallinen ja edullinen suomalainen verkkokauppa. Nopeat toimitukset.


Vertaa

Atlantis on vapaasti seisova asuntoautoteltta, ja siinä on käytännöllinen katos pääsisäänkäynnin yllä. Tämä markiisi suojaa sinua sateelta tullessasi telttaan ja tarjoaa myös ylimääräistä varjoa.

Atlantis on vapaasti seisova teltta, joka on helppo asentaa ja irrottaa matkailuautosta. Siksi voit ajaa matkailuauton kanssa pois ilman, että sinun tarvitsee ottaa pois koko telttaa. Suuri asuintila ylimääräisellä sivuovella, jossa on verkkoikkunat. Atlantis on ihanteellinen teltta ihmisille, jotka haluavat olla liikkuvia loman aikana.

Maks. liitoskorkeus 310 cm. Materiaali: 185T polyesteri, 3000mm vesipatsasarvo, kaikki saumat on sinetöity

Sauvat: teräs pystysuorat pylväät 19mm ja lasikuituiset kattotangot 12,7mm

Extra: pikakiinnitys Korkeus: 210 / 280cm Paino: 20,5 kg. Pakkauskoko: 80x30cm

Lisätiedot

Paino20.5 kg (kilogramma)
Väri

537.95

Materiaali

100% 185T polyesteriä, 3000 mm vesipatsas

EAN

8.71232E+12

Päävalikko

Eurotrail Atlantis Pro Campertent asuntoautoteltta