Eurotrail San Marino Air – Pakettiautoteltta – Vapaasti seisova

955.95

Varastossa

Meiltä Eurotrailin laadukkaat camping- ja caravan-tuotteet. Yli tuhat tuotetta. Teltat, makuupussit, makuualustat, caravan markiisit, retkeilykalusteet, retkeilyvalaistus, suojapeitteet ym. Eurotrailin tuotteiden kanssa kelpaa lähteä retkeilemään luonnon helmaan tai leirintäalueille. Eurotrail-tuotteet toimitetaan ainoastaan kotiinkuljetuksena. Eurotrail-tuotteiden toimitusaika on noin 5-12 arkipäivää. Olemme alankomaalaisen Eurotrailin ainoa pohjoismainen yhteistyökumppani. Olemme 100% turvallinen ja edullinen suomalainen verkkokauppa. Nopeat toimitukset.


Vertaa
SKU: ETCT0172.0401 Kategoriat: , , , ,

Vapaasti seisova teltta – markiisi, jonka katos on sisäänkäynnin yläpuolella. Etupaneelissa on suuret ikkunat ja sisäänkäyntiovi, joka voidaan irrottaa jättäen suurikokoinen verkkopaneeli tuuletusta varten ja hyönteisten pitämiseksi poissa.

Teltassa on täysin ommeltu telttakerros veden ja lian pitämiseksi poissa. Teltassa on 2 ylimääräistä sivutukiputkea. Teltan takaosassa on 2 ylimääräistä ovea, ja tämä alue tarjoaa ylimääräistä säilytystilaa polkupyörille, retkeilyvarusteille tai wc: lle.

Kaikissa sisäänkäynneissä on suojaavat verkkopaneelit, jotka suojaavat nukkujia hyönteisiltä. 2 pysyvää tuuletusosaa ovien yläpuolella.

San Marino -bussiteltassa on liitoskorkeus 180–210 cm: n kouru ja useita liitäntämahdollisuuksia: kaksoisputkiston 7 + 6 mm: n vetoketju kasettimarkiiseille, yhdistäminen kattotelineeseen (mukana) ja imuputkiin tai tarranauhoilla kattokiskoon.

Lisätiedot

Paino21.5 kg (kilogramma)
Väri

818.95

Materiaali

100% polyesteriä

EAN

8.71869E+12

Päävalikko

Eurotrail San Marino Air - Pakettiautoteltta - Vapaasti seisova