Eväsrasia setti, Lounaslaatikot + kylmälaukku, Thermo lounasrasiat + Aterimet

34.95

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Eväsrasialaatikot, Eväsrasiat, Lounasrasiat kylmälaukulla ja aterimilla.
100% upouusi ja korkea laatu. Valmistettu elintarvikelaatuisista, ympäristöystävällisistä materiaaleista, BPA-VAPAA. Mikronkestävät, konepestävät.

Helppo kantaa. Terveellinen ja ympäristöystävällinen. Joustava ja jämäkkä lukkollinen tiivistys.

Lounasrasiat, Eväsrasiat setti, monitoimi. Mikronkestävät eväsrasiat matkalle, lomalle, työmatkalle, opiskeluun, kouluun, camping, caravan, aktiivilomalle jne. Voidaan laittaa mikroaaltouuniin lämmitykseen. Konepestävät. Mukana aterimet.

Themro kylmälaukkussa, pitää ruoat lämpimänä 2-5 tuntia, tai vastaavasti kylmänä 2-5 tuntia.

Sisältää 2 pientä neliönmuotoista 300 ml:n astiaa ja 800 ml:n suorakaiteen muotoista astiaa sekä ruokailuvälinesarjan erilaisiin tarpeisiisi, lisäksi oma kylmä thermo laukku, joka pitää ruokasi lämpimänä tai kylmänä. Aterimet mukana.

Tekniset tiedot:
Materiaali: elintarvikelaatuinen muovi PP
Koko: 19,5 x 12,2 x 9,2 cm
Tilavuus: 1400 ml
Väri: Vihreä keltainen

Vertaa

Lounasrasiat, eväsrasiat, lunch box kylmälaukulla ja aterimilla. Ensiluokkainen laatu ja tiivis. Lounasastiat on valmistettu elintarvikelaatuisista, ympäristöystävällisistä materiaaleista, BPA-VAPAA. Sen avulla voit helposti pakata kuumaa ja/tai kylmää ruokaa. Hyvin tiivis bento-lounasrasia, jossa on 100 % tiivis rakenne mm keiton vuotamisen välttämiseksi.

Mikroaaltouunin, astianpesukoneen ja pakastin kestävä. Eristetty lounasrasia pitää ateriat ja välipalat tuoreina ja puhtaina matkan aikana ja estää ruoan sekoittumisen. Tämä elintarvikkeiden säilytyslaatikko on mikroaaltouunin, astianpesukoneen ja pakastuksen kestävä. (Poista kannet ja astiat ennen mikroaaltouunissa lämmittämistä).

Suuri kapasiteetti tilavuus ja monitoiminen. Meidän Bento eväslaatikkomme, joissa on suuri 1,4 litran kapasiteetti.

Sisältää 2 pientä neliönmuotoista 300 ml:n astiaa ja 800 ml:n suorakaiteen muotoista astiaa sekä ruokailuvälinesarjan erilaisiin tarpeisiisi.

Mitat 7,7 x 4,8 x 3,6 tuumaa (19,5 cm x 12,2 cm x 9,2 cm).
Kapasiteetti/tilavuus: 49 OZ (1400 ml) pinottava lounaslaatikko töihin.
Aterimet 1 lusikka, 1 haarukka.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Eväsrasia setti, Lounaslaatikot + kylmälaukku, Thermo lounasrasiat + Aterimet