Kingston Endurance microSDHC-muistikortti, 32GB, UHS-I, C10, musta

15.95

44 varastossa

Huom! Tämän tuotteen toimitus vain Postin kautta.

Vertaa
SKU: del_KING-2813 Kategoriat: , , ,

Kingston Endurance microSDHC-muistikortti, 32 GB, UHS-I, Class 10, lukunopeus 95 MB/s, kirjoitusnopeus 45 MB/s, musta

Tämä muistikortti soveltuu käyttökohteisiin, joissa tarvitaan jatkuvaa datan kirjoittamista. Näihin kuuluvat esim. haalarikamerat, kojelautakamerat ja erilaisten tilojen videovalvonta. Tuotteen on testattu kestävän jopa 20 000 tunnin* verran tallentamista, ja sen avulla voi hyödyntää 1080p-resoluutiota.

Muistikortti takaa käyttäjälleen mielenrauhan, joten sitä voi käyttää huoletta organisaation toiminnan kannalla kriittisissä kohteissa. Tuote on suojattu lämpötilojen vaihteluilta, iskuilta ja kolhuilta, vedeltä sekä röntgensäteilyltä.** Muistikortista on saatavilla usean eri kapasiteetin versioita, joista pienin on 32 GB ja suurin 128 GB. Valmistaja tarjoaa käyttäjille kahden vuoden takuun ja ilmaisen teknisen tuen.

• Tuhansia tunteja luotettavaa videokuvan tallennusta*
• Korkea suorituskyky, katkeamaton tallennus
• Kestää hankalia olosuhteita

* Perustuu 128 GB:n mallin sisäiseen testidataan. Tuntimäärä vaihtelee olosuhteiden ja käytetyn laitteiston mukaan.
** IPX7-suojaluokitus, kestää upottamisen 1 metrin syvyiseen veteen 30 minuutin ajaksi. Kestää lämpötiloja välillä €“25 – 85 °C. Tiedot perustuvat testeihin, jotka on suoritettu standardin MIL-STD-883H (menetelmä 2002.5) mukaisesti. Suojattu röntgensäteilyltä standardin ISO 7816-1 mukaisesti.

Lisätiedot

Paino0.01 kg (kilogramma)

Päävalikko

Kingston Endurance microSDHC-muistikortti, 32GB, UHS-I, C10, musta