Kynä karbiinihakalla – Teleskooppi jojo – Avaimenperä – Monitoimi Travel

4.95

4 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Mustekynä, täytekynä, jossa integroitu jousihaka eli palohaka, karbiinihaka tai karabiinihaka, lisäksi teleskooppi vaijeri. Sopii matkalle reppuun, käsilaukkuun, matkalaukkuun, takkiisi, tms sisälle, josta tarvittaessa saa kynän käyttöön nopeasti sitä kadottamatta matkan aikana. Monitoimi matka kynä!

Jojo ja karbiinihaka myös irroitettavaissa toisistaan tarvittaessa.

Monipuolinen toiminto: avaimenperän pidike ja kynä ovat irrotettavia, joten voit ottaa pois tai käyttää molempia, tässä on kynässä kaulanauhareikä, joten voit ripustaa sen muihin esineisiin haluamallasi tavalla

Tarpeellinen kynä aina mukana matkoilla viisumien, maahantulokaavakkeiden, hakemusten, tullikaavakkeiden tms täyttämiseen.

Sopii erinomaisesti myös työpaikoille, retkeily, hiihtolomalle, pyöräily, veneily, camping, caravan, laskettelu, hiihtokeskus, lippujojo, aktiiviloma, koti, toimisto, etätyö, loma, matka.

Teleskooppi vaijerin poituus jopa 72cm.

Väri punainen

Vertaa

monitoimi sisäänvedettävät merkki kela karabiinihaka kynämme ovat n. Pituus ja leveys 8,5 x 1,25 tuumaa, sopiva koko ja kevyt tekevät siitä helpon pitää, kuljettaa ja säilyttää matkoilla. Karabiinikynän jojossa on korkealaatuiset jouset, jotka avautuvat ja sulkeutuvat sujuvasti. Käyttökohteet: sisäänvedettävät karbiini kelakynämme ovat käytännöllisiä työkaluja lapsille, opiskelijoille, opettajille, teini-ikäisille, liikemiehille, etätöihin, matkoille, retkelle, ulkoiluun, camping, caravan, toimistotyöntekijöille ja niin edelleen, ne voidaan kiinnittää avaimiin, kaulanauhoihin, takkeihin, farkkuihin, shortseihin, käsilaukkuun, vaatteisiin, olkalaukkuun, matkalaukkuun, työkortteihin, opiskelijakortteihin, reppuihin ja vyö. Carabiner Retractable Pen Key Chain / Reel Belt Clip & Pen Key Chain Travel Work Office Home.

Lisätiedot

Paino0.4 kg (kilogramma)

Päävalikko

Kynä karbiinihakalla - Teleskooppi jojo - Avaimenperä - Monitoimi Travel