Lääkeannostelija, Dosetti matkalle, Pillerirasia

24.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Matkalle suomenkielinen, dosetti lääkeannostelija. Nelilokeroinen (aamu, ilta, iltapäivä ja yö) lääkeannostelija viikon lääkkeille. Helppo käyttää ja kuljettaa mukana matkalla. Turkoosi. matkakoko 155x102x25. Rasian materiaali: kovamuovia. Helppo pestä, hygieeninen.

Lääkeannostelija, dosetti auttaa sinua seuraamaan lääkitystäsi matkalla helposti ja täsmällisesti.

Ehkäisee sinua unohtamasta matkalla lääkkeitäsi tai ottamasta tupla-annoksia. Sinun täytyy vain huolehtia lääkeannostelijan täyttämisestä kerran viikossa.

Sinun ei tarvitse käsitellä useita lääkerasioita päivittäin. Helppo pestävä ja hygieeninen käsitellä.

Käyttö:

1. Täyttääksesi annostelija avaa kaikki liuskat ja aseta pillerit osastoihin lääkärin reseptin mukaan.
2. Ottaaksesi annoksen liu`uta liuskaa oikean päivän ja kellonajan kohdalt.
3. Oikean ostaston ollessa auki käännä laatikkoa käämmenesi päällä.
4. Laatikon pohjaan voit asettaa esim reseptejä, hätäpuhelinnumeron, kontaktitietosi.

Vertaa

Kattava valikoima luotettavia arjen apuvälineitä, kuten lääkeannostelijat, tabletinhalkaisijat ja pillerirasiat. Lääkeannostelija on kätevä apuväline lääkkeiden säilytykseen. Se helpottaa lääkkeiden ottamista oikeaan aikaan. Lääkeannostelija, lokerikko voi sisältää esim. kaikki yhden viikon aikana otettavat lääkkeet. Viikon lääkeannostelijassa, pillerirasiassa on jokaiselle viikonpäivälle oma lokeronsa. Pysyt paremmin kärryillä tuliko lääkkeet otettua. Lääkkeet kulkevat helposti mukana myös matkalla. Joka päivälle omat lokerot aamu- ja iltalääkkeille. Kätevä lääkeannostelija viikon jokaiselle päivälle. Suomenkieliset annostelulokerot kellon ajoin aamulle, päivälle, illalle ja yölle. Valmistusmateriaali muovi. Dosetin mitat 15,5 x 10,5 cm. Weekly medical pill box case.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Lääkeannostelija, Dosetti matkalle, Pillerirasia