Lasten ranneke, ID SOS nimiranneke matkalle Medical ID

4.95

8 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Lasten ranneke ID, SOS ranneke on erinomainen turvavaruste lapselle matkalla, rantalomalla, aktiivilomalle, massatapahtumiin kuten konsertteihin tai huvipuistoihin, vesipuistoihin.

Lasten ranneke on valmistettu pehmeästä muovista, se on vedenkestävä ja hauskasti kuvioitu.

Lasten rannekkeen lukkoa voi käyttää useamman kerran ja pienten lasten on mahdotonta avata sitä yksin koska sen avaamiseen tarvitaan molempia käsiä.

Rannekkeseen voit kirjoittaa nimen, puhelinnumeron, allergiat sekä muut mahdolliset hygienia- ja sairaustiedot tai muuta tärkeää tietoa lapsesta. Kirjoita tiedot siihen tavallisella kuulakärkikynällä, tussilla ja tekstistä vettähylkivä.

Jos lapsi joutuu eroon vanhemmistaan matkan aikana tai matkakohteessa, muiden on helppo auttaa lasta löytämään vanhempansa ja myös varmistua siitä että lapsi saa oikeaa hoitoa tarvittaessa.

Jos lapsi katoaa ihmisjoukossa, massatapahtumissa tai muissa ruuhkaisissa paikoissa matkalla löytäjä voi ottaa yhteyttä vanhempiin!

• Tilaa puhelinnumerolle, nimelle ja muulle tiedolle
• Fiksu muovilukko jota voi käyttää useita kertoja
• Turvallinen lapsilukko, jonka avamiseen tarvitaan molempia käsiä
• Vedenkestävä, voi käyttää myös tavallista mustekynää tai tussia
• Valmistettu pehmeästä muovista
• Rannekkeen mitat: 190x 21mm, väri sininen, keltainen, punainen tai harmaa, kuviointi vaihtelee varastosaldojen mukaan. Musta lukitus. Halutessasi väri toiveen, lisää kommentti tilaukseesi.

Vertaa

Jos lapsesi katoaa lomalle, matkalla, rannalla, festivaaleilla, retkeillessä tai koulun päiväretkellä, pidä huolta että hänellä on aina sinun yhteystiedot mukanasi. ID – ja nimirannekke on oivallinen apu ja turvaväline aktiivisille perheille, jotka liikkuvat lasten kera esimerkiksi suurissa tapahtumissa ja pelkäävät lapsen eksyvän ihmismassan keskellä. ID SOS Ranneke on helppo kiinnittää lapsen ranteeseen. ID rannekkeen tyyylikkään ja hauskankin ulkonäön ansiosta lapsi pitää ranneketta mielellään. Rannekkeeseen voi kirjoittaa vedenkestävällä kynällä vanhemman yhteystiedot, nimen sekä muut tärkeät tiedot. Tietojen avulla lapsen huoltajaan saadaan helposti yhteys, jos lapsi sattuu eksymään. Ranneke lasten. Children Reuseable Identity Wristband Kids SOS ID Wrist Band Child Beach Trips Bracelet Excursions Baby Silicone Wristbands.

Lisätiedot

Paino0.4 kg (kilogramma)

Päävalikko

Lasten ranneke, ID SOS nimiranneke matkalle Medical ID