Lentosukat, tukisukat, kompressiosukat matkalle, Flight socks for travel

15.95

51 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Matkalle tarpeelliset ja terveyttä edistävät lentosukat. Mukavuutta ja tukea matkalle!

-Lentosukat valmistettu siten, että ulkonäkö vastaa tavallista sukkaa
-Ehkäisee verenkierto ongelmia
-Ehkäisee turvonneita jalkoja
-Ehkäisee jalka särkyjä

Matkallasi, lentäen, bussilla, laivalla tai junalla istut paikallasi enemmän kuin 4 tuntia, kasvaa veritukkeuma riski huomattavasti. Lentosukissa 10 mmHg:n paine, joka vähentää veritulppa riskiä merkittävästi matkoillasi.

Optimaalisen tehon vuoksi sinun on hyvä käyttää lentosukkia aina matkustaessasi, eikä siis ainoastaan lennon aikana. Käyttäessäsi lentosukkia/tukisukkia varmista aina, että ne on vedetty ylös polvien alapuolelle asti. Varmista myös niin hyvin kuin mahdollista, että sukissa ei ole rypistymiä, ja että ne eivät kierry ja siten laskeudu alaspäin.

Tukkeumat on nimenomaan yksi lentomatkan haittapuolia. Turvonneet nilkat sekä väsyneet ja särkevät sääret ovat tavanomaisia vitsauksia jopa lyhyillä lennoilla. Maailman terveysjärjestön WHO`n mukaan tällaisia haittoja vastaan taistellessa paras apukeino on käyttää jokainen mahdollinen hetki lennolla liikunnan harjoittamiseen ja juoda runsaasti vettä sekä standardisoitujen tukisukkien/lentosukkien käyttö ovat hyvä keino selvitä näistä haitoista.

Tukisukat, kompressiosukat puristavat oikealla tavalla pohjelihaksia ja siten parantavat verenkiertoa laskimosuonissa. Ne estävät myös pitkillä lentomatkoilla yleistä nilkkojen turpoamista.

Väri: Musta
Materiaali: 68% puuvilla 29% nylon 3% Elastaani
CE-merkitty tuote
Paino: 59g
Standardisoitu BS 7563:1999 Eurotrail

Poista
Vertaa

Kompressiosukat, lentosukat, jotka pitävät pohkeesi tukevassa otteessa matkasi aikana. Täydelliset pitkillä matkoilla vähentämään veritulppien riskiä ja poistamaan nestettä, jota saattaa kerääntyä jalkoihin istuttaessa pitkään paikallaan. Matkalle lähtiessä on hyvä pakata mukaan lentosukat. Lentosukat ovat tukisukkia, jotka on tavallisesti valmistettu pehmeästä, hengittävästä materiaalista, joka sopii erityisen hyvin matkustamiseen. Lentosukat ovat tarpeen, sillä lentokoneessa, junassa ja autossa paikallaan istuminen tuntien ajan heikentää jalkojen verenkiertoa Lentomatkustaminen lisää riskiä veritulpan syntymiseen sekä aiheuttaa monelle jalkojen turvotusta. Lentosukat, tukisukat nopeuttavat jalkojen verenkiertoa torjuen turvotusta ja ennaltaehkäisten veritulppien syntymistä.

Lentosukat, tukisukat kannattaa pukea jalkaan heti matkustuspäivän aamuna, koska yön jäljiltä jaloissa ei ole turvotusta. Lentosukkia kannattaa pitää jalassa koko matkustusajan sekä hiukan lennon jälkeenkin, mikäli tiedossa on vielä jatkomatkustamista ja istuminen jatkuu. Mikäli lennon jälkeen pääsee suoraan majoittumaan hotelliin ja vaikka kävelylenkille, voi lentosukkien käytöstä heti luopua. Lentosukkien käytön jälkeen on hyvä liikutella jalkoja, kävellä. Lentosukkien käytön lisäksi erityisesti pitkillä lennoilla kannattaa välillä nousta tuolista ja kävellä koneen käytävillä.

Wbrewin flight socks compression. Clinical studies indicate that long periods of immobility during travel can increase the dangers of deep vein thrombosis (DVT). Our flight socks are specially designed to a compression factor of 10 to give graduated compression throughout the leg. This improves circulation and can help reduce the build-up of excess fluids in the legs. We use a cotton rich yarn blend for superior comfort and fit. Product complies with the requirements of BS7563: 1999.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)
Koko

Euro size 37-40, Euro size 41-43, Euro size 44-47

Päävalikko

Lentosukat, tukisukat, kompressiosukat matkalle, Flight socks for travel