Matka kylmälaukku, Thermolaukku, Eväslaukku, Minikoko

14.95

5 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Matkalle, ulkoiluun, retkelle kompakti mini kylmälaukku, thermolaukku. Matka-eväiden, välipala, piknik aterioiden lämpimänä/kylmänä säilytykseen. Säästä ateria, välipala kuluissa matkoillasi! Kokoontaittuva.

Lämpölaukku, kylmälaukku eväslaukku pitää juoman kylmänä ja välipalat lämpiminä tai kylmänä rannalla, automatkalla, bussi- ja junamatkalla.

Kylmälaukku, thermolaukku on kokoontaittuva, joten menee pieneen tilaan! Thermolaukku, cooler on pehmeä, pienikokoinen ja edullinen.

Eristysrakenne laukun sisäpuolella ja laukun ulkopinnoite materiaali takaavat sisällön viileyden, lämmön ja raikkauden helteestä huolimatta.

Toimii myös päinvastoin, eli esim haluat säilyttää lämpimänä picknik ruokia, säilyy ateriasi lämpimänä kuljetuksen ajan.

Kuvasta poiketen kiinnityssoljet mustia.

Väri: Vaaleansininen
Koko: 29x26cm

Vertaa

Näppärä pieni kylmälaukku, eväslaukku on helppo ottaa mukaan ulkoiluun, retkelle, piknikille tai reissuun. Laukku pitää sisällön kylmänä tai lämpimänä pitkään. Valmistettu vettä hylkivästä polyesterista. Thermolaukku. Täytä kylmälaukku piknikherkuilla! Pehmeä, kätevä kylmälaukku, joka pitää ruuan – juomat kylmänä kesähelteillä, kuumana talven ja syksyn retkillä. Eväät säilyvät yhtä hyvässä kunnossa kuin ne olivat laukkuun pakattaessakin.

Myös pehmeä kylmälaukku suojaa eväitä, mutta se sopii paremmin sellaisille ruoille, jotka kestävät paremmin mahdollisia kolhuja tai painaumia. Pehmeä kylmälaukku mukautuu monenlaiseen käyttöön, eikä vie turhaa tilaa säilytyksessä.

Tavallinen kylmälaukku ajaa usein asiansa monessa tehtävässä. Kun haluat kuljettaa ruokia tai juomia kylmänä tai kuumana paikasta toiseen, on laadukas kompakti kylmälaukku yksinkertainen ja tehokas. Kylmälaukku on helppo tapa pitää juomat ja muut eväät kylmiinä tai kuumina kun olet tien päällä, ulkoilemassa, vaelluksella jne. Oli kyse piknikistä, retkestä perheesi kanssa tai grillijuhlista kavereittesi kanssa, kylmälaukku tai matkajääkaappi pitää juomat, grilliherkut ja muut eväät kylminä kun olet tien päällä, retkellä, piknikillä, matkalla tai muulla tavoin tavallisen jääkaapin ulottumattomilla.

Kylmälaukut, thermolaukut sopivat moneen käyttötarkoitukseen. Cooler Insulated Lunch Bags Portable Tote Storage Picnic Bags School Office Food Lunch Bags For Women Kids Storage Bags Travel Thermal Thermo bag cooler.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Matka kylmälaukku, Thermolaukku, Eväslaukku, Minikoko