Medisoft Desinfioiva Käsihuuhde 100ml Kompakti Matkapullo

2.95

8 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Matkoilla hyvä käsihygienia vähentää tehokkaasti erilaisista mikrobeista johtuvien infektioiden tartuntariskiä.
Antiseptinen käsihuuhde käsien desinfiointiin. Desinfioivina aineena toimii etanoli, joka desinfioi tehokkaasti ja haihtuu iholta nopeasti.

Sisältää glyserolia ja glyseryylikokoaattia, jotka ylläpitävät ihon luonnollista kosteustasapainoa eikä siten kuivata käsiä. Hajusteeton.

Koko: 100 ml

Merkki: Antibac, Medisoft

Käyttöohje: Käyttö hygieeniseen käsien desinfektioon, kun kädet eivät ole näkyvästi likaantuneet.
Annostele kuiville käsille 3 – 5 ml siten, että koko käsien alue (myös sormien välit ja sormenpäät) joutuu desinfektioaineen alaiseksi. Hierotaan vähintään 30 sekunnin ajan kunnes alkoholi on kokonaan haihtunut. Käsihuuhdetta hierotaan huolellisesti isohko pisara kuiviin käsiin. Käsien annetaan kuivua vapaasti. Ei huuhdella.

Vertaa

Medisoft Antibac desinfioiva käsihuuhde. Käsien desinfiointiin tarkoitettu etanolipohjainen valmiste. Desinfioi tehokkaasti ja haihtuu nopeasti. Medisoft -käsidesi sisältää glyserolia ja PEG-7 glyseryylikokoaattia, jonka ansiosta tuote ylläpitää ihon kosteustasapainoa eikä kuivata käsiä. Desinfektioteho on varmistettu EN 1500 testillä. pH 7,5. Valmistettu Suomessa. Käsidesi Medisoft. Desinfioiva käsihuuhde, käsidesi puhdistaa kätesi bakteereista turvallisesti ja nopeasti. Sisältää hoitavaa glyseriiniä. Ei kuivata ihoa. Kätevä koko sopii käsilaukkuun, autoon, ostosreissulle ja matkalle. Käyttö: Käsihuuhdetta hierotaan huolellisesti isohko pisara kuiviin käsiin. Käsien annetaan kuivua vapaasti. Ei huuhdella.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Medisoft Desinfioiva Käsihuuhde 100ml Kompakti Matkapullo