Muki, Kokoontaittuva, Tilavuus 550ml, Karbiinihaka, Silicone

16.95

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Mintunvihreä kokoontaittuva kahvimuki, matkamuki, jonka tilavuus on mahtavat 550ml. Sopii mainiosti mm ulkoiluun, työpaikalle, aktiivilomalle jne ominaisuuksiensa ansiosta. Kasaan taiteltava, mukana kannettava ja uudelleenkäytettävä kokoontaittuva muki soveltuu sekä kuumille että kylmille juomille. Sen tilavuus on säädeltävissä tarpeesi mukaan 550ml - 350ml - 150ml.

Muki on suunniteltu alun perin kahvin, teen rakastajille, mutta se on myös käytännöllinen vaihtoehto kookkaille matkamukeille ja ekologinen vaihtoehto kertakäyttökupille. Se on kierrätettävää silikoonia. Sopii vaikka lahjaksi. Kätevä kuumuussuoja - et polta sormiasi.

Muki on mitä huolettomin matkakumppani. Kun muki on juotu tyhjäksi, se on helppo taittaa kasaan ja kuljettaa laukussa tai taskussa, olet sitten vaelluksella, pyöräretkellä, autossa jne. Kasaan taitettuna se ei myöskään vuoda ympäriinsä vaan pitää kahvin- ja muut juoman rippeet siististi tallessa. Se on myös konepestävä.

Kasaantaitettava matkamuki, kahvimuki.

Mukin koko:

Korkeus: n. 16cm
Pohja: n. 5,5cm
Kansi: n. 9,5cm

Tilavuus: n. 550ml
Materiaali: konepestävä silikoni
Väri Vihreä valkoinen

Vertaa

Kokoontaittuva silikonimuki, mahtava tilavuus 550ml. Sen tilavuus kasvaa tarpeesi mukaan, uskomatonta. Se on silikooni kestokuppi, kahvimuki. Aktiivilomalle, pyöräilyyn, autoon, työpaikalle, toimistoon, eräretkelle, vaellukselle jne. Karbiinihaka mahdollistaa kiinnityksen reppuun, laukkuun, pyörään jne. Avaa joustava kahvimuki juomisen ajaksi ja paina kiinni kuljetuksen ajaksi. Kätevä tilaa säästävä matkamuki sopii kaupunkioloihin, retkelle ja mukaan matkalle. Juomakansi suojaa roskilta ja pitää juoman lämpimänä. Muki on valmistettu joustavasta 100 % Food Grade silikonista. Kätevä kuumuussuoja – et polta sormiasi. Kierrätettävä. Konepesun kestävä muki on helppo puhdistaa. BPA-vapaa. Thermo foldable mug, silicone.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Muki, Kokoontaittuva, Tilavuus 550ml, Karbiinihaka, Silicone