Naulakko 6 kpl, Vaatekoukut, Säilytyskoukut 6 kpl, Storage Organizer

9.95

3 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Lisää tilaa vaatteiden säilytykseen, kotiin, mökille, hotelliin, hyttiin, autoon, matkalle jne. Wardrope space saving hooks storage organizer.

Naulakko koukut 6kpl, säilytyskoukut 6 kpl. Nämä innovatiiviset henkari koukut tuovat lisää tilaa vaatekappiiisi. Helppo kiinnitys olemassoleviin henkareihin.

Pakkauskoko 6 kpl naulakko, henkarikoukkuja

Väri valkoinen

Vertaa

1.Tilansäästäjät: Nämä naulakko koukut, henkarikoukut, vaatekoukut ovat erittäin hyödyllisiä vaatteiden säilytykseen ja säästävät huomattavasti tilaa vaatekaapissasi. Sitä voidaan käyttää paitojen, housujen, pyyhkeiden ripustamiseen monikäyttöisenä, vaatekoukut, naulakkokoukut järjestävät vaatekaappisi ja säästää tilaa vaatteillesi.

2. Erittäin kustannustehokkaat: Nämä ripustinliittimen vaatekoukut, ripustimet ovat erittäin hyödyllisiä vaatteiden säilytysjärjestäjille ja säästävät huomattavasti tilaa vaatekaapissasi.

3. Vakaa ja vahva: Ne ovat yksinkertaisen innovatiivisia ​​ja kestäviä naulakkokoukkuja, jotka ovat erittäin helppokäyttöisiä ja vahvoja pitämään painavia ja isojakin vaatteita.

4.Korkealaatuinen: Näiden liittimien materiaali on turvallista, myrkytöntä ja ilman hajua, ja reunat ovat sileät, eivätkä revi vaatteita.

5. Pitää vaatteet järjestettyinä ja sileinä.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Naulakko 6 kpl, Vaatekoukut, Säilytyskoukut 6 kpl, Storage Organizer