Niskatyyny Hoodie, Niskatyyny hupulla matkalle, Travel hoodie pillow

49.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tämä hupullinen niskatyyny hoodie on täydellinen yhdistelmä mukavaan matkustamiseen. Nuku ja lepää rauhallisesti koko matkan ajan. Pehmeä huppu suojaa päätäsi kylmältä tuulelta, silmäsi kirkkaalta auringonvalolta ja auttaa vaimentamaan taustamelua. Kiristysnauhat antavat leveästi avoimen etunäkymän nähdä nähtävyyksiä tai olla suljettuina maailmalta nukkumaan ja kaikkialle väliin. Suunniteltu äärimmäisen mukavaksi, jotta nämä pitkät matkat olisivat nautinnollisempia ja vältettäisiin pelottava jäykkä kaula hermostuksesta heräämisen jälkeen.
Käytännöllinen – täydellinen kumppani kaupunkikierrosbussin huipulle, pitkille lennoille, auton tieretkille ja junamatkoille. Mukava – Pehmeä villapaitatyyppinen polyamidi- ja puuvillakuitumateriaali takaavat äärimmäisen mukavuuden. Käytä sitä tuolin tyynynä epämukavissa kovissa istuimissa.

Ergonominen – Pehmeä tyyny tukemaan kaulaasi ja estämään tehokkaasti kipeyttä.

Säädettävä huppu – Suunniteltu kahdella säädettävällä narulla, jotka voidaan vetää täydellisen istuvuuden aikaansaamiseksi.

Kannettava – Kevyt alle 400g, sitä on helppo kuljettaa päivittäin matkoilla.

Vertaa

Niskatyyny hupullinen on uusi innovaatio matkan helpottamiseksi ja antamaan paremman levon matkan aikana.
Niskatuki, Niskatyyny Hoodie pillow, on mainio keksintö. Se suojaa valolta ja tukee pehmeästi niskaa, täten antaen paremmat unet matkasi aikana, olet perillä paremmmin levänneenä ja virkeänä.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Niskatyyny Hoodie, Niskatyyny hupulla matkalle, Travel hoodie pillow