PrimaCat Classic

12.95

Varasto loppu

Lajitelmapakkaus kissan viljattomia märkäruoka-annospusseja hyytelössä.

Vertaa
SKU: vip_PP9225 Category:

Kätevä säästöpakkaus sisältää tuotteet Siipikarjaa hyytelössä, Nautaa hyytelössä, Lammasta hyytelössä ja Kalaa hyytelössä.

PrimaCat Classic -annospussit ovat helppo tapa tarjota kissallesi päivittäinen ruoka-annos herkullista, maistuvaa täysravintoa. Tuotteissa on puolet herkullista hyytelöä ja puolet meheviä lihan tai kalan makuisia suikaleita. Suikaleet ovat 82 %:sti liha- / kala- ja lihaperäistä raaka-ainetta. Reseptit ovat sokerittomia ja viljattomia.
Kissan ruokkiminen on taitolaji, ja siksi annospussit sisältävät kissan suuhun sopiviksi muotoiltuja liha-/kalasuikaleita. Maistuvuuden helpottamiseksi reseptit sisältävät erittäin runsaasti lihaa / kalaa.

Classic-sarjan tuotteet sisältävät kaikki kissan tarvitsemat ravintoaineet, joten ne sopivat erinomaisesti ateriaksi sellaisenaan. Annoksiin lisätyt biotiini ja sinkki huolehtivat turkin ja kynsien hyvinvoinnista. Tasapainotettu aminohappokoostumus tukee kissasi hyvinvointia ja elinvoimaa.

Kissalla on luonnostaan heikko janontunne, joten on tärkeää, että kissa saa ravinnostaan tarpeeksi nestettä. Siksi tuotteet sisältävät maukkaita liha-/kalasuikaleita ja hyytelöä tarkoin suunnitellussa 50/50-suhteessa. Tuotteet eivät sisällä viljoja, maissia, soijaa eivätkä lisättyä sokeria.

Ruokintaohje: Tarjoile huoneenlämpöisenä. Pidä aina raikasta vettä saatavilla. Päivittäiset ruokintamäärät voivat vaihdella esim. kissan koon, iän, aktiivisuuden ja ulkolämpötilan mukaan.

Käyttöohje: Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa. Avaamisen jälkeen säilytä jääkaapissa ja käytä 3 päivän kuluessa. Ruoka suositellaan tarjoiltavaksi vähintään kahdessa erässä päivän aikana.

Pakkauskoko: 12 x 85 g

Valmistettu Euroopassa.

RUOKINTASUOSITUKSET, KOOSTUMUKSET JA RAVINTOAINEET

Sis. siipikarjaa hyytelössä Ruokintasuositukset, koostumus ja ravintoaineet löytyvät tästä.

Sis. nautaa hyytelössä Ruokintasuositukset, koostumus ja ravintoaineet löytyvät tästä.

Sis. lammasta hyytelössä Ruokintasuositukset, koostumus ja ravintoaineet löytyvät tästä.

Sis. kalaa hyytelössä Ruokintasuositukset, koostumus ja ravintoaineet löytyvät tästä.

Lisätiedot

Paino102 kg (kilogramma)

Päävalikko

PrimaCat Classic

12.95