Pyörätuolin, Rollaattorin, Kävelytelineen sivulaukku, Järjestelijä sivulaukut, Apuväline

16.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Järjestelijä taskut, sivulaukku organizer pyörätuoliin, rollattoriin, kävelytelineeseen jne. Sopii päivittäisten välttämättömien ja tarpeeliisten tavaroiden järjestämiseen ja säilyttämiseen. Matkalle, ostosmatkalle, päivittäiseen liikkumiseen ja siirtymiseen.

Sopii helposti useimpiin eri kokoisiin liikkumisvälineisiin ja tyyleihin mm pyörätuoleihin, kävelijöihin, kuljetustuoleihin, skoottereihin, lastenrattaisiin, sängyn kaiteisiin joissa sivutanko, sivulaita tai putoamiseste.

1 iso vetoketjullinen tasku ja 3 ulkoista etutaskua mahdollistavat nopean pääsyn usein käytettyihin esineisiin, matkatavaroihin, kuten lukulasit, älylaitteet, puhelimet, ipad, juomat, vesipullo, välipalat, kaukosäädin, opaskirja, lompakko, kynät, käsipyyhkeet, avaimet, kirjoja ja lääkkeet / lääketarvikkeita jne.

Varustettu heijastimilla. Turvaheijastimet varmistavat turvallisuutesi yöllä tai hämärässä, pitäen sinut poissa vaaroilta pimeässä.

Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista ja vettähylkivästä Oxford-kankaasta, mikä varmistaa sen kestävän ja tukevan rakenteen. Vettähylkivä ja konepestävä. Kiinnitys; 2 tukevaa joustavaa koukku- ja silmukkahihnaa, helppo asentaa ja poistaa sekunneissa, mikä takaa turvallisen ja säädettävän istuvuuden, häiritsemättä pyörien pyörimistä.

Koko: 32 x 17,8 cm
Väri: Musta
Materiaali: Vettähylkivä Oxford

Vertaa

Pyörätuolin, rollaattorin, skootterin sivulaukku, järjestelijätaskut. Vettähylkivä käsinojan sivulaukut, sivutaskut pyörätuoliin, rollaattoriin, kävelytelineeseen, vuoteen laitaan /putoamissuojaan. Sopii sanomalehdille, lehdet, silmälasit, puhelimet, tabletit, ipadit, kynät, lääkkeet, avaimet, juomapullo jne. Kannettava pyörätuolilaukku heijastavalla raidalla. Sopii Walkers Rollators Skootterit pyörätuolit, rollaattorit, side arm bag. Senioireille, liikuntarajoitteisille, vammaisille jne apuväline.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Pyörätuolin, Rollaattorin, Kävelytelineen sivulaukku, Järjestelijä sivulaukut, Apuväline