Rahavyö, ultrakevyt, Travel money belt

9.95

14 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Varkauksien estoon, miellyttävä Travel Check:n puuvillainen rahavyö vaatteiden alle, joustava vyö, muovisella pikalukolla.

Hikoilua estävä verkko rahavyön sisäpuolella. Ultrakevyt, miellyttyvä kantaa.

Kaksi vetoketjullista turvataskua. Oiva rahasäilö, rahapiilo matkalle, sopii myös muille tärkeille matkadokumenteille, kuten passit, rahat, id kortit, matkaliput jne

Väri luonnon ruskea.

Vertaa

Rahavyöt ovat matkoilla käytettäviä turvavöitä, yleensä vaatteiden alle tai vyölle puettavia, joissa turisteilla on usein salaisia ​​säilytystaskuja tai osastoja. Yksi rahavyön muoto on vyö, jossa on kiinnitetty pussi, jota käytetään vaatteiden alla suojaamaan arvoesineitä varkailta ja / tai taskuvarkailta. Näitä on tavallisesti Rfid suojauksen kanssa tai ilman. Toinen muoto näyttää olevan tavallinen vyö, mutta se sisältää yhden tai useamman piilotetun taskun sisäpuolella, tyypillisesti suljettuna vetoketjulla. Turistit kantavat rahavöitä varkauden estämiseksi matkoilla.

Rahavyössä tyypillisesti säilytetään yleensä tärkeitä matkatarvikkeita kuten korut tai tärkeitä matkadokumentteja kuten passi, matkaliput, id-kortit, ajokortti, luottokortit, käteinen ja korut.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Rahavyö, ultrakevyt, Travel money belt