RFID Travel Security wallet, Turvalompakko, Aitoa nahkaa

19.95

2 varastossa

Estä ja ehkäise identiteettivarkaudet matkoilla. RFID nahkainen lompakko suojaa luottokorttejasi, id -ja henkilökortteja kopioinneilta.

Nykyään lähes kaikkiin matkalla tarvittaviin dokumentteihin luottokortteihin, passeihin, henkilöllisyystodistuksiin ja ajokortteihin on paikannettu RFID radiotaajuksilla toimivat tunnistinsirut.

RFID nahkalompakko on tehty ehkäisemään radiosignaalein tapahtuvia identiteetti varkauksia, luottokorteista, henkilökorteista. Etenkin usein matkoilla tapahtuvia identiteettivarkauksia ehkäiset RFID lompakolla suojauksella.

Kevyen ja kompaktin kokonsa ansiosta sopii taskuun sekä käsilaukkuun. Aitoa nahkaa.

Sisällä useita korttitaskuja suojamaan korttejasi etävarkauksilta.

Suojaus: RFID radiotaajuksille, skannaus kopiointi

Koko: K 9,7 cm x L 11,5 cm suljettuna

Paino: 70 g

Väri: Musta

Materiaali: Nahka

Vertaa

Yhä useammat laitteet lähettävät langattomia RFID-signaaleja, ja RFID-varkaudet ovat yleistymässä, etälukuvarkaudet, identiteettivarkaudet. RFID-suojatulla lompakolla ja korttikotelolla suojaat tärkeimmät kortit ja asiakirjat kopioinneilta matkalla. Sopii naisten lompakoksi, Miesten lompakoksi. RFID-nahkalompakko on aitoa nahkaa ja taitettuna sen ulkopinta on RFID-suojattu, jotten kukaan ei pysty lukemaan esimerkiksi luottokorttiasi, id korttiasi lompakon läpi! Lompakko laadukasta aitoa nahkaa metallia olevalla vetoketjulla. Useat lokerot mahdollistavat sekä seteleiden, luottokorttien, kolikoiden, valokuvien jne. helpon säilyttämisen. Tässä lompakossa on RFID-suoja, joten luottokorttisi ja muut RFID-sirukortit ovat suojattuja skimmaukselta.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

RFID Travel Security wallet, Turvalompakko, Aitoa nahkaa