RuffWear Vetovyö Omnijore Hip

138.95

Varasto loppu

RuffWearin laadukas ja erittäin monipuolinen vetovyö soveltuu esimerkiksi hiihtoon, juoksuun ja pyöräilyyn koiran kanssa.

Omnijore Hip Belt Vetovyön pituus on säädettävissä välille 63-114,5 cm.

Kietaise vyö helposti vyötäisille suuntaatpa sitten koirahiihtoon, canicross’iin tai hölkkäämään tai vaeltamaan yhdessä koirasi kanssa. Vetovyötä käytettäessä kädet pysyvät vapaina vaikka vain kävellessä.

Vyön kahdessa vetoketjullisessa taskussa on kätevä kuljettaa tarpeelliset pienet tavarat, makupalat ja kakkapussit. Selkäpuolella on tasku juomapullolle, joka on valmistettu BPA-vapaista materiaaleista. Heijastavat yksityiskohdilla tuovat turvaa pimeisiin iltoihin.

RuffWear Omnijore Hip Belt Vetovyön irrotettavat jalkalenkit pitävät vyön hyvin paikoillaan. Lanteille asettuva vyö kohdistaa koiran antaman vetoavun oikein. Pikalukon ansiosta koiran saa tarvittaessa irrotettua nopeasti vyöstä esim. vaaratilanteessa.

Vetovyö voidaan käsinpestä mietoa pesuainetta käyttäen.
Vain ilmakuivaus.
Väri: Orange Poppy (oranssi).
Valmistusmaa: Vietnam.

Tuote soveltuu erinomaisesti yhteen esimerkiksi RuffWear-valikoimamme Omnijore Towline Vetoliinan kanssa.

Vertaa
SKU: vip_30402HB-801 Category: Tag:

RuffWear Vetovyö Omnijore Hip Belt on laadukas ja erittäin monipuolinen vetovyö, joka soveltuu monipuoliseen liikuntaan yhdessä koiran kanssa kaikkina vuodenaikoina. Ruff Wear Hands free vetovyö antaa käsien liikkua vapaasti ulkoillessa tai liikuntaa harrastaessa.

Lisätiedot

Paino36 kg (kilogramma)

Päävalikko

RuffWear Vetovyö Omnijore Hip

138.95