Säilytyskoukut automatkalle, Tavaratilakoukut, Niskatukikoukut 2kpl

14.95

2 varastossa

AUTON PÄÄTUEN NISKATUKIEN SÄILYTYSKOUKUT 2kpl – Pidä autosi järjestyksessä: Kukaan ei pidä epäsiististä auton sisustuksesta matkoilla. Järjestä takaistuimen sotkua, matkatavaroita ja jalkatilaa näillä yleiskäyttöisillä taka- ja etuistuimen niskatukien koukuilla. On hienoa pitää autosi järjestyksessä nautinnollista ajoa varten.

AUTON SISUSTUSVARUSTEET – Hyödynnä tila täysimääräisesti: Auton istuimen niskatuen koukkumme muuntaa autosi niskatuen käteväksi säilytystilaksi päivittäistavaroiden, vaatteiden, sateenvarjon, käsilaukkujen, vesipullojen, lasten lelujen, vauvantarvikkeiden ja monien muiden ripustamiseen.

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLISYYS – Asennus on nopeaa ja helppoa käyttää: ripusta ne niskatukien tankojen ympärille ja olet valmis lähtemään ja käyttöön, ilman tarvetta purkaa auton niskatukea. Ja pituutta voi säätää vapaasti.

VAHVAT AUTON ISTINKOUKUT – Korkealaatuisten materiaalien käyttö: Paketti sisältää 2 tukevaa monikäyttöistä auton istuimen niskatuen ripustin, ja se on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joista kukin kestää jopa 25 kg. Se on tarpeeksi vahva kestämään päivittäiset ostoksesi.

TÄYDELLINEN AUTON SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ – Pyörivä eteenpäin ja taaksepäin: Nämä koukut ovat täydellisiä pitämään laukkuja, ostoskasseja putoamasta etuistuimelta. Sitä paitsi. Sitä voidaan kääntää taaksepäin, takaistuimelle tai etusituimen puolelle.

Materiaali: ABS+nylon

Väri: Black

Pakkauskoko: 2 kpl

Vertaa
SKU: FI-1072 Category: Tag:

Auton järjestyksenpito on huomattavasti helpompaa silloin, kun käytössä on riittävä määrä säilytystilaa. Haluaisitko istua mukavasti matkoillasi ja ottaa matkatavarasi milloin tahansa sopivalla hetkellä käyttöön?

Oletko kyllästynyt siihen, että kukkarosi tai laukkusi, ostoksesi sisältö pyörii lattialle?
Mikään ei ole pahempaa kuin autossa tavaroiden pyöriminen.
Nyt sinun ei tarvitse enää etsiä ympäri autoa tarvitsemaasi.
Auton istuimen niskatuen koukut ovat vastaus!!!
Teocenka-autonistuimen niskatukien koukkujen, säilytyskoukkujen edut

1. Nämä niskatukien koukut voivat olla kätevimmät pakolliset lisävarusteet autollesi. Ne sopivat melkein kaikkiin säilytykseen kuten laukut, ostoskassit jne.

2.Universaali muotoilu sopii useimpien ajoneuvojen istuimen niskatukeen. Sinun ei tarvitse purkaa niskatukea asentaaksesi.

3. Valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, se on tukevampi, kestävämpi ja voi kuljettaa enemmän asioita. Jokainen voi kestää jopa 25 kg tavarapainon.

4. Auton istuimen koukku on helppokäyttöinen ja se voi muuntaa autosi niskatuen käteväksi säilytystilaksi.

5. Pituus voidaan säätää vapaasti. Kun jokin ei sovi ripustettavaksi, koukun pituutta voidaan säätää oikean korkeuden löytämiseksi.

Haluatko tehdä autostasi kätevämmän? Haluatko pitää autosi puhtaana ja järjestyksessä matkan jälkeen?
Teocenka auton istuimen niskatuen koukut pitävät autosi järjestyksessä ja tekevät elämästäsi helpompaa

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Säilytyskoukut automatkalle, Tavaratilakoukut, Niskatukikoukut 2kpl