Sanakirja Suomi-Turkki-Suomi

14.95

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Matkasanakirja Suomi-Englanti-Suomi. Kompaktin kokoiset pikkukirjat on helppo ottaa mukaan matkalle. Kaksisuuntaiset perussanastot sisältävät yhteensä lähes 9000 yleisesti käytössä olevaa sanaa ja sanontaa.

Hakusanat esitetään selkeästi ja ymmärrettävästi, ja mukana on vain kaikkein olennaisin tieto kahdella kielellä. Perussanastot on ajantasaistettu ja mukaan on otettu runsaasti nykypäivän matkaajalle tärkeitä ilmauksia: uusista kirjoista löydät käännöksen vaikkapa biopassille, digikameralle, nettivaraukselle tai halpalentoyhtiölle.

Perussanaston lisäksi matkasanakirjoihin on koottu erityisen kattavat, yli 1 000 sanan ruoka- ja ravintolasanastot. Kohdemaiden ruokakulttuuria esitellään sanastoissa monipuolisesti, ja niistä löytyy tarpeellinen kieliapu niin kaupassa asioiville, ravintolassa syöville kuin paikallisten tuttujen luona vieraileville.

Asioimislauseita on uusiin matkasanakirjoihin koottu monipuolisesti. Lukuisien käytännön esimerkkilauseiden ja -fraasien avulla matkaaja selviytyy sujuvasti kaikissa tärkeissä asiointitilanteissa. Kielimutkat suoriksi ja matkalle!

Kieli: Suomi-Turkki-Suomi
Sivumäärä 261
Koko 15,5 x 9,5 x 1,5 cm

Vertaa

Sanakirjat matkalle verkkokaupastamme Triptek.eu. Sanakirja valikoimamme on kattava, kattaa useita maita mm Venäjää, Kiinaa, Viroa, Saksaa, Ranskaa, Italiaa, Espanjaa

Lisätiedot

Paino2 kg (kilogramma)

Päävalikko

Sanakirja Suomi-Turkki-Suomi