Skross Etelä-Afrikka Eu combo Matkasovitin, yli 150 maata

24.95

4 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Käytä yli 150 maan laitteita Euroopassa tai Etelä-Afrikassa.

Etelä-Afrikkaan tarkoitetun Combo-yleissovittimen avulla yli 150 maassa toimivia laitteita voi käyttää myös Etelä-Afrikassa ja Euroopassa (sukopistoke). Se takaa myös paljon virtaa kuluttavien laitteiden, kuten kannettavien tietokoneiden tai hiustenkuivaajien, turvallisen liitännän.

SKROSSin maakohtaiset Combo-yleissovittimet on tarkoitettu matkaajille, jotka aikovat matkustaa tiettyyn maahan, mutta viettävät aikaansa myös Euroopassa (sukopistoke).

Combo World Adapter -sovittimet soveltuvat Etelä-afrikasta tulevalle turistille, kuin sinne matkustavalle turistille, lisäksi sopii myös erinomaisesti hotelleille ja konferenssikeskuksille, jotka haluavat tarjota vierailleen mahdollisuuden käyttää laitteitaan vierailunsa aikana.

Monipuolinen yhdistelmäsovitin, joka muuntaa lähes minkä tahansa virtapistokkeen, maadoitetun tai maadoittamattoman, joko eurooppalaiseksi (Schuko) tai Etelä-Afrikassa toimivaksi. Laite voi konvertoida yli 150 maassa käytössä olevat pistokkeet näihin kahteen tyyppiin. Omiaan reissussa tai ulkomailta ostamiesi sähkölaitteiden käyttöön koto-Suomessa.

Mukana Triptek.eu antistaattinen matkasuojapussi.

Maks. 16 A. 100-250 V.
Virta 16 A
Virtapistoke Intia/ Tyyppi D
Jännite 100-240 VAC

Vertaa

SKROSS® on Sveitsiläinen innovaatio SKROSS®:n kaikki maapallon liukusäätimellä varustetut maailmansovittimet, matka-adapterit. Perustuvat keksintöön, se patentoitiin vuonna 2002. Hyvin lyhyessä ajassa World Adapter Classic – ensimmäisenä menestyneistä World Adapters tuotteistamme kehittyi maailmanlaajuiseksi. Vienti yli 60 maahan vahvisti, että korkealaatuiset, monikäyttöiset, turvalliset ja pienikokoiset matkasovittimet, matka-adapterit herättävät valtavaa kansainvälistä mielenkiintoa. Hyödyntämällä rajatonta innovaatiovoimaaan tuotteiden kehittämiseen liikkuville matkustajille. Yrityksellä on yksi selkeä tavoite: olla maailmanlaajuinen markkinajohtaja korkealaatuisille matkasovittimille, matka-adaptereille. Näille WorldConnect AG omistaa puolestaan ​​useita toiminnallisia ja suunnittelupatentteja. Nykyään tuotevalikoimaamme ei kuulu vain kuuluisimpia matka-sovittimia USB-latausominaisuuksilla ja ilman, mutta myös USB-latureita ja virtalähteitä. Sekä käytännön lataus- ja synkronointikaapeleita nykypäivän nykyaikaiselle matkustajalle. Kansainväliset standardit matka-adapterien perustana. SKROSS®:ssä turvallisuus on aina keskellä koko kehitys- ja tuotantoprosessia. Kansainvälisen sähköteknisen komission (IEC) määrittelemät standardit muodostavat perustan kehitysryhmällemme. Laaja laadunvalvonta seuraa jokaista tuotantovaihetta, ja lopulliset varmennusprosessit dokumentoivat kunkin tuotteen IEC-standardien noudattamisen. Yksinkertainen lataus, milloin tahansa, missä tahansa. SKROSS®: n avulla täyteen latautuminen on helppoa, kaikkialla maailmassa, kaikilla mantereilla. Patentoitu liukujärjestelmämme varmistaa yhteyden yli 150 maahan. Samanaikaisesti tuotteemme ovat edelleen kompakteimpia ja helppokäyttöisimpiä markkinoilla. Siksi SKROSS® on ainutlaatuinen. Ja tämä on jo vaikuttanut paitsi miljooniin matkustajiin, myös moniin arviointipaneeleihin. SKROSS®-tuotteet ovat voittaneet lukuisia Red Dot Design Awards- ja Vuoden tuote -palkintoja, tunnustaen sekä niiden toiminnallisuuden että suunnittelun.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Skross Etelä-Afrikka Eu combo Matkasovitin, yli 150 maata