Suojalasit, Kasvosuoja, Anti-fog Safe suojalasit, Futuristic Face mask

16.95

3 varastossa

Futuristiset ja tyylikkäät suojalasit, kasvosuojain kasvoille roiskeita ja pisaroita vastaan. Suojalasit silmien ja kasvojen suojaksi. Antaa erittäin hyvän lisäsuojan pisaroita ja roiskeita vastaan. Lisä suojaa, turvaa voi lisätä käyttämällä hengityssuojainta visiirin kanssa. Käyttäjää ja potilasta suojaava kirkkaasta muovista valmistetut uojalasit estää pisaroiden ja roiskeiden leviämistä.

Suojalasien kanssa pystyt lisäksi käyttämään hengityssuojainta, hengitysmaskia vaivatta, täten saaden lisäsuojaa.
Kevyt käyttää ja ottaa mukaan junaan, bussiin, ostosmatkalle, työpaikalle, autoon, lomalle, mökille jne.

Suojaa roiskeita ja pisaroita vastaan.

Koko (L) L170mm x K124mm
tai (M) L159mm x K123mm

Materiaali Polykarbonaatti muovia

Standardisoitu malli, valmistusmaa Kiina

Hygienia tuotteilla ei palautusoikeutta.

Kasvovisiiri, suojalasit tarjoaa erinomaisen suojan roiskeita vastaan.
Suojalasien käyttö-ominaisuudet:

Selkeä näkyvyys, kiertää kasvot laidasta laitaan, sivusuojattu. Kevyt ja mukava käyttö, ei paina. Puhdistus erittäin pehmeällä hiukan kostealla liinalla. Visiirillä optimaalinen korkeus, ei häiritse työskentelyä.

Poista
Vertaa

Käyttäjää suojaava kirkkaasta muovista valmistetut kevyet suojalasit, face shield estää pisaroiden ja roiskeiden leviämistä. Suojavisiiri silmälasityyppi, joten erittäin miellyttävä kantaa. Suojalasit Pölynkestävä pölytiivis Roisketiivis, Roiskesuoja. Suojalasit suojaa kulmakarvojen yläreunasta aina leukaan saakka. Pitää kasvot, silmät, nenän ja suun puhtaana pölyltä ja nesteroiskeilta. Kasvovisiirit, suojalasit auttavat vähentämään suoraa kosketusta nesteiden ja muun tyyppisten ilmassa olevien pisaroiden kanssa. Tämä korkealaatuinen kasvosuoja on valmistettu vahvasta Polykarbonaatti -materiaalista. Tätä ratkaisua voidaan käyttää useita kertoja ja se sopii moniin ympäristöihin, ja normaaliin, päivittäiseen käyttöön. Kirkkaat suojalasit kasvojen suojaksi 100% suomalaisesta verkkokaupasta! Visiiriä, suojalaseja löytyy varastostamme heti toimitukseen! Palvelemme yrityksiä sekä kuluttajia. Tämä kevyt suojavisiiri on suunniteltu erityisesti asiakaspalveluun, myyjien, hoiva-alan tms ammattikäyttöön ja on kymmenien toimistojen, myymälöiden ja hoivakotien käytössä. Suojavisiiri, suojalasit on kevyet kantaa. Kiinnitys pään ympäri leveällä kuminauhapannalla. Iskunkestävä polykarbonaatti, ei metalliosia, ohut suojalasi on käsitelty huurtumista vastaan. Halvat ja edulliset visiirit, suojamaskit turvallisesti meidän verkkokaupasta nopealla toimituksella. Face Cover Transparent Face Shield Oversize Safety Goggles Face Mask Dust-proof Eye Protection Anti-fog Safety Glasses.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)
Koko

L, M

Päävalikko

Suojalasit, Kasvosuoja, Anti-fog Safe suojalasit, Futuristic Face mask