Suomen lippu cocktailtikut 30 kpl, Lahjaksi, Tuliaiseksi, Juhliin

5.95

6 varastossa

Suomen lippu cocktailtikut 30kpl/paketti. Koktailtikut, juhliin, syntymäpäiville, lakkiaisiin, ulkomaan ystävälle tuliaiseksi, urheilutapahtumiin, vappuun, fanituote, vientiesittelyihin, messuille, teemajuhliin, tapahtumiin jne.

Cocktailtikkuja voi käyttää niin pikkusuolaisten herkkujen kokoonpanoon kuin makeiden herkkujenkin, esillepanoon.

Lisää Suomenlippu cocktailtikkuja tarjoiluun, ne lisäävät juhliin sitä jotakin sekä tekevät kattauksesta juhlavan ja arvokkaan täydellisen.

Korkeus: 6,5 cm
Lipun koko: 2 x 3 cm
30 kpl / pkt
Materiaali: Puu

Vertaa

Pakkauksessa on 30 kappaletta cocktailtikkuja, koktailtikkuja, joissa jokaisessa on pieni Suomen lippu. Ehdoton koriste itsenäisyyspäivän pöytäherkkuihin sekä juomiin. Lahjaksi ulkomaanystävälle, tuliaiseksi. Sopii mainiosti ulkomaille juhliin, ulkosuomalaisten puutarhajuhliin, itsenäisyypäivän vastaanottoihin jne. Lasten juhliin, aikuisten juhliin, hautajaisiin. Cocktailtikuilla koristelet helposti tarjolla olevat ruuat ja juomat, myös coctail laseihin piristykseksi.

Suomen lippu -cocktailtikuilla voi seivästää ja napostella kurkkuja, lihapullia, tomaatteja, nakkeja, oliiveja, juustoja ja muita pikku snack herkkuja illanistujaisissa. Suomi juhlissa ulkomailla matkohteessa, syntymäpäivillä, lakkiaisissa tai kotikatsomossa. Kannustetaan porukalla huuhkajia, jääkiekko joukkuetta tai leijonia voittoon. Suomen lippu -cocktailtikut sopivat myös koristeekis kakkuihi, piirakoihin. Laita se myös vaikka hattuusi, lippikseesi koristeeksi.

Lisätiedot

Paino0.4 kg (kilogramma)

Päävalikko

Suomen lippu cocktailtikut 30 kpl, Lahjaksi, Tuliaiseksi, Juhliin