Tilavat ja ilmastoidut 3D Silmälaput, Silmäsuoja, Unimaski + Suojapussi

22.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Lentomatkalle, junamatkalle, automatkalle tai bussimatkalle ilmastoitu ja tilava silmäsuojus, silmälaput takaa paremmat yöunet matkan aikana.

-Tilava silmäsuojus, silmälaput eivät purista, paina tai hikoiluta silmiä, silmillä tilaa luonnolliseen räpsytykseen/värähtelyyn matkalevon aikana.

-Silmälappujen, unimaskin ilmastointi auttaa estämään silmien ja silmien ympäristön hikoilua.

-Estää unta häiritsevän valon sisääntulon 100%:sti.

-Valmistettu hengittävästä materiaalista.

-Kiinnitys elastisella päänauhalla.

-Päänauhassa säilytyspaikat kahdelle korvatulpalle, jotka toimitetaan silmäsuojan mukana.

Mukana ilmaiseksi matkalle silmäsuojien roiskesuojattu säilytyspussi kiristyssulkijalla.

Väri: Musta
Materiaali: Polyesteri, Tpe
Koko: 23 cm x 8 cm

Pakkaus sisältää:

1 x Silmälaput, silmäsuojus
1 x Korvatulppa pari

Vertaa
SKU: FI-288 Kategoriat: , ,

Silmäsuoja, Silmäsuojus, Kasvomaski, unimaski, ilmastoidut ja pehmeät. Lennolle, automatkalle, ulkoiluun, camping, caravan, juna- ja bussimatkoille, retkeilyyn jne. Laadukkaasta materiaalista valmistettu, tarjoaa matkailijalle huomattavasti paremmat unet matkoilla. Tämän tuotteen pinta on pehmeää kangasta ja sisäkerros on pehmää polyesteri materiaalia. Silmäsuojus, silmämaski tehokkaasti tasapainottaa silmämaskin painetta käyttäjän kasvoihin ja saa täten käyttäjän tuntemaan olonsa mukavammaksi. Ainutlaatuinen huippu design muotoilusopii laadukkaasti käyttäjän kasvoille. Silmämaski torjuu valon ja antaa ilman kiertää ja täten luo käyttäjälle miellyttävät nukkumisolosuhteet. Luo hyvä nukkumisympäristö matkasi ajaksi, kasvomaski peittää valon säteilyt silmiltä, täten poistaa häiriöt, antaa sinulle mukavan ja syvemmän unen. Pitkillä matkoilla silmäsuojus, kasvomaksi ehkäisee silmäpussien ja mustien silmönalusten muodostumista pitkillä matkoilla. Travel 3D Sleep Mask Bandage Cover Sleeping Eye Mask.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Tilavat ja ilmastoidut 3D Silmälaput, Silmäsuoja, Unimaski + Suojapussi