Turva RFID Passinsuojus, Passikotelo, RFID passport protector

4.95

34 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Vältä identiteettivarkaus matkoillasi, ja suojaa passisi turva RFID passinsuojuksella, passikotelolla.

Vuodesta 2006 on uusiin passeihin asennettu mikorsiru, jota voidaan lukea RFID lukijalla.

Turva RFID passinsuojus, passikotelo on valmistettu polylaminaatti-alumiini materiaalista, joka estää passin mirkosirun lukemisen ja kopioinnin, joka täten estää identiteettivarkaudet.

Passinsuojus, passikotelo on vettähylkivää materiaalia.

-Luokitus hyväksytty FIPS 201. Protects against identity theft.

-Suojaus ISO 14443/15693

-Väri: Hopea

Vertaa

Passikotelo, paasinsuojus, passitasku Rfid suojattu ehkäisee indentiteettivarkauksia ja etälukuvarkauksia, estäen passissa olevan mikrosirun kopioinnin. Mikä on RFID? RFID (Radio Frequency IDentification), eli radiotaajuinen etätunnistus on menetelmä tiedon etälukuun ja -tallentamiseen käyttäen RFID-tunnisteita, eli tageja. On useita keinoja tunnistaa tavaroita RFID:n avulla, mutta yleisin on tallentaa tuotteen tunnistava sarjanumero mikrosirulle, mikä on kiinnitetty antenniin (sirua ja antennia kutsutaan yhdessä RFID-tunnisteeksi).RFID-tunniste voidaan sisällyttää tuotteeseen valmistusvaiheessa tai liimata jälkikäteen tarralla. RFID-tunnisteet sisältävät antennin voidakseen lähettää ja vastaanottaa radiotaajuisia kyselyitä RFID-lähetin-vastaanottimelta.Käytössä mm. passit, ajokortit, luottokortit, terveystunnistekortit, henkilöllisyystodistukset jne.

Tietoja, jotka tarkoitettu luottamuksellisiksi, ihmisistä, yrityksistä ja esineistä pitää suojata varkauksilta tai kolmannen osapuolen vahingoilta tai muilta väärinkäytöksiltä. RFID-järjestelmässä on 4 suojattavaa kohtaa: tagilla säilytettävä tieto, lukijan muistissa oleva tieto, lukijan ja tagin välinen tiedonsiirto ja tietoa käsittelevä järjestelmä. Tagilta lukijalle radioaaltojen avulla siirrettävä tieto on vaarassa hyväksikäytölle ja häirinnälle. Tietoa voidaan siepata ilmasta väärennetyllä lukijalla, lukijoille voidaan syöttää väärennettyä tai vahingollista tietoa tai tiedonsiirtoa voidaan häiritä esimerkiksi palvelunestohyökkäyksellä sähkömagnetiikkaa käyttäen.

Lisätiedot

Paino0.2 kg (kilogramma)

Päävalikko

Turva RFID Passinsuojus, Passikotelo, RFID passport protector