Twinny Load Polkupyöräteline e-Base (keinunivel) -> 50 kg

289.95

10 varastossa

Alankomaiden ajoneuvoviranomaisen (RDW) hyväksymä Twinny Load E-Base on vankka polkupyöräteline kahdelle (sähkö) polkupyörälle. Se on kätevä ja helppo koota takavetokoukkuun keinuliitoksen avulla.

Huomio! 50 kg maksimikuorma kattaa kaksi sähköpyörää ilman akkuja, tai yhden sähköpyörän akulla sekä yhden normaalin polkupyörän, tai kaksi normaalia polkupyörää.

Kiinnittämällä polkupyöräsi autoosi tukevalla Twinny Load -polkupyörätelineellä on se aina käytettävissäsi niin käytännöllisissä tapauksissa kuin pidemmillä polkupyöräretkillä. Twinny Load tarjoaa useita eri malleja, joten tarpeisiisi vastaava polkupyöräteline löytyy varmasti.

Helppokäyttöiset Twinny Load -polkupyörätelineet on valmistettu Euroopan direktiivien mukaisesti. Lisäksi Twinny Load tarjoaa useita eri tarvikkeita ja osia, kuten adaptereita, valoja, matkailuauton liitännäisiä ja ramppeja. Twinny Load varmistaa, että voit kuljettaa polkupyöräsi turvallisesti, vakaasti ja vaivatta.

RDW:n hyväksymä (E4-26R)
Materiaali: metalli/alumiini/muovi
Koko: 1 270 x 540 x 740 mm
Pakkauksen mitat: 800 x 590 x 200 mm
Liitäntä takavetokoukkuun: keinuliitäntä
Kallistuva: kyllä, manuaalisesti
Kokoontaitettava: ei

Rekisterikiven kiinnitys sopii kaikille Eu rekisterikilville.
Telineen paino: 13 kg
Verotettava nettopaino: 50 kg
Polkupyörien määrä: 2 (sähkö)pyörää
Teline lukittavissa ajoneuvoon: lisävaruste saatavilla
Polkupyörä lukittavissa telineeseen: ei
Valon 7/13 navan liitäntä: 13 napaa
Valo: kyllä (viisitilainen)
Renkaiden kourut: alumiini
Renkaiden kiinnitys: hihnoilla
Takuu: 2 vuotta

 

Meiltä Twinny Loadin laadukkaat tuotteet tavaran kuljetukseen autolla. Näiden kanssa kelpaa lähteä automatkalle, oli syynä sitten huvi tai hyöty. Laadukkaat pyöränkantotelineet, taakkatelineet, suksiboksit ja muut oheistarvikkeet. Twinny Load tuotteiden toimitusaika on noin 4–8 päivää.


Vertaa

Twinny Load Me pidämme polkupyörästäsi! Kiinnittämällä polkupyöräsi autoosi tukevalla Twinny Load -polkupyörätelineellä on se aina helposti käytettävissäsi niin pidemmillä polkupyöräretkillä. Twinny Load tarjoaa useita eri malleja, joten tarpeisiisi vastaava polkupyöräteline löytyy varmasti. Helppokäyttöiset Twinny Load -polkupyörätelineet on valmistettu Euroopan direktiivien mukaisesti. Polkupyörätelineet toimitetaan valmiiksi koottuina. Lisäksi Twinny Load tarjoaa useita eri tarvikkeita ja osia, kuten adaptereita, valoja, matkailuauton liitännäisiä ja ramppeja. Twinny Load varmistaa, että voit kuljettaa polkupyöräsi turvallisesti, vakaasti ja vaivatta. Twinny load pyörätelineet autoon, jotta voit viedä polkupyöräsi minne haluat nopeasti, helposti ja turvallisesti. Pyöränkuljetustelineet autoon tekevät pyörän mukaan ottamisesta polkupyörämatkoille helppoa. Alankomaiden ajoneuvoviranomaisen (RDW) hyväksymä Twinny Load E-Base on vankka polkupyöräteline kahdelle (sähkö) polkupyörälle. Se on kätevä ja helppo koota takavetokoukkuun keinuliitoksen avulla. Huomio! 50 kg maksimikuorma kattaa kaksi sähköpyörää ilman akkuja, tai yhden sähköpyörän akulla sekä yhden normaalin polkupyörän, tai kaksi normaalia polkupyörää.

 

 

Lisätiedot

Paino 13 kg
Mitat

80,00 x 59,00 x 20,00 cm

Materiaali

Alumiini

Väri

Alumiini, musta

Pituus

80,00 cm

Päävalikko

Twinny Load Polkupyöräteline e-Base (keinunivel) -> 50 kg