V-Laga Crispy Sticks Herbivores, 3 kpl

4.95

Varasto loppu

Vertaa
SKU: vip_462078 Category:

Herkullista vaihtelua! Versele-Laga Crispy Sticks Herbivores tarjoaa kaneille ja jyrsijöille herkkuja yhdistelmäpakkauksessa!

Hemmottele pientä ystävääsi kolmella eri makuisella uunissa kypsennetyllä herkkutikulla, jotka tuovat vaihtelua kasvissyöjien ruokavalioon.
Maistuvia kasviksia (Crispy Sticks Vegetables), raikkaita marjoja (Crispy Sticks Forest Fruit) tai herkullisia yrttejä (Crispy Sticks Herbs): Versele-Lagan herkkutikut ovat kuin juhla-ateria ja tarjoavat lisäksi erinomaista ajanvietettä ja mahdollisuuden lajityypilliseen jyrsimiskäytökseen. Ja mikä parasta, kun herkut on nakerrettu, tulee sisällä oleva tuoksuva paju esiin… Ja jyrsintäpuuhat voivat jatkua! Muunneltavan ”Magifix”-ripustusklipsin avulla saat kiinnitettyä tangon sopivaan paikkaan häkissä tai kopissa. Versele Laga Crispy Sticks Herbivores on pakattu tuorepakkaukseen. Se säilyttää herkkujen aromit ja rapean rakenteen muuttumattomina pakkauksen avaamiseen saakka.

Koostumus:
Crispy Sticks Vegetables -vihannestikut: Viljat, siemenet, leipomotuotteet, hunaja, sokerit, vihannekset (porkkana, herne, purjo, kaali) 2 %, öljyt ja rasvat.
Crispy Forest Fruit -marjatikut: Viljat, siemenet, hunaja, sokerit, marjat (seljanmarja, karpalo, ruusunmarja) 1 %, leipomotuotteet, öljyt ja rasvat.
Crispy Sticks Herbs -yrttitikut: Viljat, siemenet, hunaja, sokerit, paprika 1 %, voikukka 1 %, timjami 1 %, persilja 1 %, öljyt ja rasvat.
Teknologiset lisäaineet: Värit, säilöntäaineet.

Annostus: Tarjoa täysravinnon lisänä.
Pakkauskoko: 165 g (3 x 55 g)

Lisätiedot

Paino17 kg (kilogramma)

Päävalikko

V-Laga Crispy Sticks Herbivores, 3 kpl

4.95