V-Laga Crispy Sticks Omnivores, 3 kpl

4.95

Varasto loppu

Vertaa
SKU: vip_462079 Category:

Herkullista vaihtelua! Versele-Laga Crispy Sticks Omnivores tarjoaa kaikkiruokaisille jyrsijöille herkkuja yhdistelmäpakkauksessa!

Hemmottele pientä ystävääsi kolmella eri makuisella uunissa kypsennetyllä herkkutikulla, jotka tuovat vaihtelua kaikkiruokaisten jyrsijöiden ruokavalioon.

Rice & Vegetables -herkkutikku sisältää porkkanaa, hernettä ja puffattua riisiä. Crispy Sticks Exotic Fruit -herkkutikku hemmottelee raikkailla ananaksella, banaanilla, mangolla ja appelsiinilla. Popcorn & Honey tarjoilee maistuvaa puffattua maissia ja makeaa hunajaa. Versele-Lagan herkkutikut ovat kuin juhla-ateria ja tarjoavat lisäksi erinomaista ajanvietettä ja mahdollisuuden lajityypilliseen jyrsimiskäytökseen. Ja mikä parasta, kun herkut on nakerrettu, tulee sisällä oleva tuoksuva paju esiin… Ja jyrsintäpuuhat voivat jatkua! Muunneltavan ”Magifix”-ripustusklipsin avulla saat kiinnitettyä tangon sopivaan paikkaan häkissä tai kopissa. Versele Laga Crispy Sticks Omnivores on pakattu tuorepakkaukseen. Se säilyttää herkkujen aromit ja rapean rakenteen muuttumattomina pakkauksen avaamiseen saakka.

Koostumus:
Crispy Sticks Rice & Vegetables: Viljat (1,5 % puffattua maissia), siemenet, hunaja, sokerit, vihannekset (porkkana, kaali, herne) 1,4 %, öljyt ja rasvat.
Crispy Sticks Exotic Fruit: Viljat, siemenet, leipomotuotteet, hunaja, sokerit, hedelmät (ananas, banaani, appelsiini, mango) 0,8 %, öljyt ja rasvat.
Crispy Sticks Popcorn & Honey: Viljat (16,5 % puffattua maissia), siemenet, hunaja 2 %, sokerti, öljyt ja rasvat.
Teknologiset lisäaineet: Värit, säilöntäaineet.

Annostus: Tarjoa täysravinnon lisänä.
Pakkauskoko: 160 g (2 x 55 g + 1 x 50 g)

Lisätiedot

Paino16 kg (kilogramma)

Päävalikko

V-Laga Crispy Sticks Omnivores, 3 kpl

4.95