Verkkotasku, Elastinen, Automatkalle etuistuinten väliin

14.95

4 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Verkkotasku auton etupenkkien väliin, joka toimii kätevänä säilytystilana esimerkiksi juomapullolle, paperirullalle, kartoille, papereille, käsipyyhkeitä tai mitä ikinä sitä autoilija tarvitseekaan automatkalla! Autokin helppo pitää siistimpänä. Verkkotasku autotarvike toimii myös oivana esteenä, jos sinulla on esim lemmikki mukana autossa, estää lemmikkien pyrkimistä auton etuosaan, täten ehkäisee auton ajo häiriöitä.

Auton verkkotasku on erittäin venyvä elastinen mesh materiaali ja sopii käytännössä kaikkiin automalleihin. Se ripustetaan kulmista muovi koukuilla, jotka ovat elastisten venyvien lenkkien päissä ja myös verkkotaskun sivut ovat joustavasta materiaalista. Verkkotaskussa on yksi avonainen sivu, joka asennetaan luonnollisesti ylöspäin.

Koko: 30 x 23 cm
Yläripustuslenkin pituus: 26cm
Alaripustuslenkin pituus: 13cm
Pituudet venyvät n. 2-kertaiseksi
Materiaali: Mesh elastinen
Väri: musta
Pakkauskoko 1 kpl

Vertaa

Automatkalle järjestystä ja organisointia sekä lisää sisätilavarastoa, voit laittaa juomapullot, aikakauslehden, sateenvarjon, käsipyyhkeet ja muita pieniä matkatarvikkeita. Pidä autosi puhtaana ja järjestäytyneenä, tarjoa tehokas suoja liikenneturvallisuudelle. Vahva elastinen mesh materiaali, kevyt verkkorakenne helpottaa pakkaamista.
Asentaminen helppoa kovamuovi koukuilla. Yleismalli universal, sopii kaikkiin henkilöautoihin. Suoja/säilytysverkko etuistuimien väliin. Toimii myös lemmikkiesteenä. Car front seat net bag. Elastic Mesh Net Trunk Bag Storage Mesh Organizer Adjustable.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Verkkotasku, Elastinen, Automatkalle etuistuinten väliin