Versele-Laga Crispy Muesli

5.95

28 varastossa

Huom! Tämän tuotteen toimitus vain Postin kautta.
Valitse toimitusmuodoksi Posti toimitusvalintasivulla maksaessasi tilaustasi.

Vertaa
SKU: vip_461721 Category:

Maistuva ja runsasproteiininen Versele-Laga Crispy Muesli Hamsters & Co on täysravinto hamstereille ja muille kaikkiruokaisille jyrsijöille, kuten gerbiileille, rotille ja hiirille.

Crispy Muesli Hamsters & Co on aurinkoinen sekoitus puffattuja viljoja, maistuvia vihanneksia ja terveellisiä pähkinöitä. Lisätyt ravinteikkaat pelletit varmistavat
kaikkien tärkeiden ravintoaineiden saannin pitkään ja terveeseen elämään. Runsas määrä energiaa pitää pikkulemmikin elinvoimaisena ja hyvässä kunnossa. Houkuttelevat maut varmistavat, että lemmikki viihtyy ruokakupilla ja nauttii riittävästi ravintoa päivittäin. Tuorepakkaus auttaa pitämään ruuan ihanan rapeana ja maukkaana pidempään.

Koostumus: Kasviperäiset tuotteet, viljat 40 %, vihannekset 10 %, kivennäisaineet, siemenet.
Ravintoaineet: Valkuainen 15 %, rasva 10 %, raakakuitu 7 %, hehkutusjäännös 3 %, kalsium 0,5 %, fosfori 0,4 %.
Ravitsemukselliset lisäaineet / kg: A-vitamiini 9 100 IU, D3-vitamiini 1 500 IU, E-vitamiini 35 mg, E1 (rauta) 40 mg, E2 (jodi) 1,5 mg, E4 (kupari) 7 mg, E5 (mangaani) 55 mg, E6 (sinkki) 51 mg, E8 (seleeni) 0,15 mg.
Teknologiset lisäaineet / kg: Värit, antioksidantit.

Annostus: 15 g täysravintoa / eläin / vrk. Vähennä määrää, jos tarjoat lemmikillesi lisäksi Crispy Snacks -tuotteita (pidä lisäravintojen määrä alle 25 %:ssa päivittäisestä kokonaisruokamäärästä).
Pakkauskoot: 1 kg, 20 kg

Lisätiedot

Paino1 kg (kilogramma)
Koko

1 kg

Päävalikko

Versele-Laga Crispy Muesli