Vetoketjun vedin, Vetoketjun vetimet 4 kpl, Lukitusmahdollisuus

4.95

9 varastossa

Vetoketjun vetimet 4 kpl. Lukittavat. Kestää kulutusta eikä haalistu. Vetoketjun metalliset vetimet on valmistettu sinkkiseoksesta, pinta on galvanoitu, kestää kulutusta ja haalistua, ei ole helppo rikkoa tai muuttaa muotoaan; Vetoketjun vetimet ovat erittäin kätevät ja käytännölliset.

Helppo asentaa: metallisissa vetoketjun liukusäätimissämme on sisäänrakennetut jouset, työkaluja tai ompelua ei tarvita. Työnnä vain toiselta puolelta sisään ja liu’uta se aukon läpi ja anna sen napsahtaa takaisin lukitustilaan.

Vetoketjun vetimen vaihto: vetoketjun vetokielekkeitämme voidaan käyttää tavallisissa vetoketjuissa vetoketjun liukusäätimen pidennysten ja rikkoutuneiden korvaamiseksi, myös mukavia valintoja kadonneiden vetoketjun vetimien korvaamiseen.

Soveltuvuus: nämä vetoketjun vedin jatkeet sopivat erittäin hyvin matkalaukkuihin, matkatavaroihin, reppuihin, kukkaroihin, telttoihin, makuupussiin, housut, farkut, käsilaukkuihin, takkiin, talvitakkiin, saappaisiin jne.

Vetoketjun vetokielekkeen vaihtoratkaisumme ratkaisee rikkoutuneiden ja puuttuvien vetoketjujen ongelman, helppo asentaa sekunneissa, helppo vetää ja avata vetoketju, tuo mukavuutta jokapäiväiseen elämääsi. Toinen pää lukitusmahdollisuudella, asenna lukko, lisää turvallisuutta matkoilla.

Pakkaus sisältää 4 varaosaa vetoketjun vetimille, joiden koko on noin 3,7 x 1,1 cm.

Vertaa
SKU: FI-1079 Category: Tag:

Vetoketjun vetoketjun vaihtopäät, vetimet: Pakkaus sisältää 4 varaosaa vetoketjun vetimille, joiden koko on noin 3,7 x 1,1 cm. Ne sopivat useimpiin laukkuihin ja vaatteisiin. Kätevä ja toimiva vetoketjun vaihtovetäjä, jonka voit asentaa ilman työkaluja tai ompelutaitoja, joka kiinnittyy vaatteesi, repun vetoketjuun helposti. Se on nopea ja tehokas ratkaisu vetoketjun tapauksessa. Kestävä materiaali:Vetoketjun kieleke on valmistettu sinkkiseoksesta, se on vankka ja kestävä. Sitä ei ole helppo rikkoa tai muotoutua. Voit valita eri värejä esineisiisi sopiviksi. Nämä metalliset vetoketjupäät sopivat moniin tilanteisiin ja niitä voidaan käyttää matkalaukuissa, repuissa, käsilaukuissa, takeissa, laukuissa, urheiluvaatteissa, talvitakeissa, teltoissa, makuupusseissa, repuissa, saappaissa ja jne. Pyöreä avoin toinen pää mahdollistaa lukituksen.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Vetoketjun vedin, Vetoketjun vetimet 4 kpl, Lukitusmahdollisuus