Vyölaukku puhelimelle, Vyökotelo L 17 cm, Puhelinkotelo

19.95

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

HAWEEL kestävä nailonkankainen puhelimen vyöpidike, vyökotelo, vyölaukku vaakasuora kantolaukku, korttipaikka edessä.

1. Tämä vyöpidike puhelinkotelo on valmistettu kestävästä nylon oxfordista ja pehmeä pehmustettu sisältä, tarjoaa erinomaisen suojan puhelimellesi.
2. Vyölenkin tai -pidikkeen avulla voit pitää tätä puhelinkoteloa vaakasuorassa asennossa vyölläsi kestävällä vyöpidikkeellä, vyötärönauhalla tai käsilaukkujen taskussa.
3. Magic-teippisuljin tarjoaa tiukan salvan, joka pitää puhelimen paikoillaan ja turvassa. Sopii matkustamiseen, retkeilyyn, pyöräilyyn, retkeilyyn, ulkoiluun ja rakennustöihin.
4. Ulkomitat: 17,2 x 80 x 30 mm, sisämitat: 135 x 70 x 15 mm; Riittävästi tilaa puhelimille koteloineen, paksu suojakuori tai hybridipanssarikotelo ja suojakuori ovat tervetulleita.
5. Tämä puhelinkotelo sopii kaikkiin 17cm korkeisiin älypuhelimiin

Vertaa

1.Tämä vyöpidike puhelinkotelo, vyökotelo on valmistettu kestävästä nylon oxfordista ja pehmeä pehmustettu sisältä, tarjoaa erinomaisen suojan puhelimellesi.
2. Vyölenkin tai metallipidikeklipsin avulla voit pitää tätä puhelinkoteloa vaakasuorassa asennossa vyölläsi kestävällä vyöpidikkeellä, vyötärönauhalla tai käsilaukkujen taskussa.
3. Magic- stretch teippisuljin tarjoaa tiukan salvan, joka pitää puhelimen paikoillaan ja turvassa. Sopii matkustamiseen, retkeilyyn, pyöräilyyn, retkeilyyn, ulkoiluun ja rakennustöihin.
4. Riittävästi tilaa puhelimille koteloineen, paksu suojakuori tai hybridipanssarikotelo ja suojakuori ovat tervetulleita.
5. Korttitaskuja mm jäsenkorteille, id korteille jne

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Vyölaukku puhelimelle, Vyökotelo L 17 cm, Puhelinkotelo