WC – Istuinsuojat, hygienia suojukset, WC istuimen suojapaperit 10kpl

4.95

26 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kohtaatko usein matkoilla epäsiistejä wc istuimia? Junassa, majoituksessa, bussissa tai yleisissä wc tiloissa?
Ekologiset huuhtoutuvat kierrätyspaperiset wc istuin suojat matkalle. Antibakteeriset hygienia WC- istuinsuojukset matkalle. WC -istuimen suojapaperit.

Kätevä ja käytännöllinen hygienia suoja wc istuimiin. WC -istuimen hygieenisyyden varmistava suoja on helppo käyttää ja pitää matkoilla ja festarireissuilla mukana. Käytetyn suojan voi huuhdella alas WC:stä, ekologisesti huuhtoutuva, kierrätyspaperista valmistettu.

Aikuisten istuimen koko.

Kompakti pakkaus koko helppo ottaa mukaan matkoille.

Helppokäyttöinen, aseta wc-istuinsuoja wc istuimen renkaan päälle, tee tarpeesi ja huuhtele wc istuinsuojus alas.

Valmistettu kierrätyspaperista.

10 kpl / pakkaus. Pakkauksen koko vain 14 cm x 12 cm.

Vertaa

Terveys ja hygienia on erittäin tärkeää liikkuessa työmatkoilla, lomalla, retkeillen tänä päivänä. WC toiletti hygienia parantamlla vältät sairastumista matkalla tai sen jälkeen. Kertakäyttöiset wc istuinsuojat, toiletti istuinsuojat ehkäisevät bakteeritartuntoja. WC istuin kannet, Wc istuimen kansi suojapaperi. Hygieniasuojat. Antibakteerinen kertakäyttösuoja wc-istuimeen, joka ehkäisee tehokkaasti ihosairauksia ja infektiotartuntoja. Nämä kertakäyttösuojat ekologista kierrätettävää paperia ovat ihanteelliset käytettäväksi matkoilla ja sairaalassa. Ne tulevat käytännöllisessä kompaktissa taskupakkauksessa ja ne ovat helppoja hävittää käytön jälkeen. Erityisen hyvä myös raskaana oleville naisille. Kertakäyttöinen wc-istuimen kansi paperis suoja matto vedenpitävä wc-paperityyny työmatkailu- loma ja retkeilykäyttöön tarkoitettuihin kylpyhuonevarusteisiin.

Lisätiedot

Paino0.4 kg (kilogramma)

Päävalikko

WC - Istuinsuojat, hygienia suojukset, WC istuimen suojapaperit 10kpl