Cavalet matkalaukut, reput sekä laukut edustavat ajatonta Skandinaavista muotoilua ja tyylikkyyttä.


Cavalet on osa Skandinaavista muotoilun, muodin ja design historiaa laukku ja matkalaukku markkinoilla. Cavalet historia alkaa 5. kesäkuuta 1945. Se on historiallinen päivämäärä Cavalet-brändille. Silloin kaksi valmistajaa Carlo Hjort ja Willy Olsen aloittivat matkalaukkutehtaan kellarissa Söborgissa. Tästä 1904 luvun startupista tuli myöhemmin lähtökohta ilmiömäiselle menestystarinalle matkalaukkuteollisuudessa. Jo pian käynnistyksen jälkeen ensimmäiset kellaritilat kävivät liian ahtaaksi ja päätettiin muuttaa isompiin tiloihin.

Cavalet historia juontaa juurensa vuoteen 1945. Cavalet on os Pohjoismaista design ja muotoilun historiaa.

CAVALET MATKALAUKKUJEN, LAUKKUJEN VALMISTUS TANSKASSA

Ryesgadeen Kööpenhaminaan. 6 kuukautta käynnistyksen jälkeen siirrytään tällä kertaa vielä suurempiin tiloihin Strandlodsvejissä Kööpenhaminassa. Menestystä näyttää olevan luvassa. Yrittäjät työskentelevät ja rakentavat hitaasti mutta varmasti vakaata ja vakaata myyntiä tuotteilla ja valikoimalla, joka tulee tunnetuksi laadustaan ja luotettavuudestaan. Seuraava iso askel otettiin vuonna 1961, kun he päättivät rakentaa ensimmäisen oman, yli 3000 m2:n tehtaan jälleen Kööpenhaminaan, tällä kertaa Amager
Strandvejille.

Rejse-let, matkusta kevyemmin oli Cavaletin brändi aiemmin.

Nyt se oli vakiintunut laukku- ja matkalaukku toimittaja, jolla oli mahtava myyntimenestys kaikkialla Pohjoismaissa. Tänä aikana laukuissa, matkalaukuissa käytetty nimi, tuotemerkki oli Rejse-let. Kuvaava merkki tarkoitti – Kevyttä matkalaukkua matkustamiseen. He kuitenkin miettivät jo uudelleenvalmistusta ja markkina-asemansa vahvistamista edelleen
lämmittämällä ja kehittämällä brändiään. Carlo Hjort halusi istua toimistossaan ja katsoa merelle koneiden noustessa – ja
laskeutui Kastrupin lentokentälle, vain kivenheiton päässä Kuffertfabrikkenin tiloista. Yksi Kastrupissa toimintansa aloittaneista uusista lentokonemalleista, joka kiehtoi Carloa, oli Caravelle-lentokonetyyppinen. Uusi moderni ja raikas lentokone.

CAVALET BRÄNDIN LUOMINEN

Perustaja Carlo ihmetteli, kuinka kevyiltä lentokoneet tuntuivat noustessaan ja nousivat taivaalle kuin siroina lintuina. Tänä aikana he halusivat myös valloittaa tuotteillaan koko maailman ja tarvitsivat siksi uuden, tehokkaamman ja kansainvälisesti toimivan brändinimen. Oli aika vaihtaa Rejse-let nimi toiseen. Toimiston ikkunasta tulevan pohdiskelun kautta syntyi hitaasti mutta
varmasti uusi nimi rakkaan valmistajan sarveiskalvolle. Mikset yhdistäisi Rejseletiä ja Caravellea ja yhtäkkiä ideoitiin uusi tuotemerkki; Cavalet.

Cavalet brändi on tunnettu merkki matkailijoiden keskuudessa kautta Euroopan.

Pohjoismaista matkalaukku historiaa oli taas kirjoitettu. Jo kolme vuotta uuden tehtaan vihkimisen jälkeen, eli vuonna 1964, tehdas oli liian ahtaaksi käynyt. Oli aika miettiä seuraavaa laajennusta. He etsivät uutta tonttia rakentamiselle ja kilpaillessaan joidenkin muiden kaupunkien kanssa he päättivät siirtää koko tehtaan Korsöriin, Tanskaan. Uusi hypermoderni tehdas oli hieman yli 8000 m2. Tehdas rakennettiin Lilleölle vanhan vesitornin viereen. Torni, josta tuli myöhemmin suuri merkitys Carlo Hjortille.

CAVALETIN INNOVATIIVUUS LUOTSAA TULEVAISUUTEEN

Vuonna 1965 matkalaukku sekä laukku tuotanto oli täydessä vauhdissa ja tehtaalla työskenteli yli 300 henkilöä. Cavaletin matkalaukku tehdas oli tunnettu tuottaja, jolla oli maine ajattelussaan pitkälle tulevaisuudessa, ei vain tuotantotekniikan, vaan myös henkilöstön ja työnantajana toimimisen suhteen. Yritys sai myös monia ja merkittäviä palkintoja innovatiivisesta matkalaukku suunnittelustaan matkailijoille.

CAVALET MATKALAUKKUJEN HISTORIANSA TÄRKEIMMÄT KEKSINNÖT JA OMINAISUUDET MATKAILIJOILLE

Cavalet matkalaukut, laukut tunnettiin laajalti toiminnallisesta suunnittelustaan sekä matkailijalle tärkeistä ominaisuuksista.
Mainitsemisen ja huomion arvoinen on, että Cavalet oli valmistanut ensimmäisen matkalaukun maailmassa, jossa oli 2 vetopyörää ja sisäänvedettävä teleskooppi vetokahva. Toinen osoitus yrityksen innovatiivisista ratkaisuista oli alumiinirunkojen
valmistus matkalaukkujen runkoina. Nämä tuotteet valmistettiin heidän tytäryhtiönsä Annoletin kautta. Kuka on voinut unohtaa Cavaletin varhaisia alumiinirunkoisia yrityssalkkuja 70- ja 80-luvuilla ?

Kuka vielä muistaa klassikko Cavalet matkalaukut ja salkut 70- ja 80-luvulta?

CAVALET LUO UUTTA DESIGNIA RUOTSISTA

Vuonna 1980 yritys saavuttaa absoluuttisen huippunsa myynnin ja tuotemerkin tunnettuuden suhteen, ja tästä syystä sen ostaa ÖK konserni. Yrityskaupan myötä laukkutuotanto siirtyy myös Aasiaan ja tuotantokausi päättyy skandinaavisesti.
Tuotekehitys jatkuu ja Cavaletin valikoima täydentyy sekä kovilla että pehmeillä matkalaukuilla. Nykyään Cavalet on 100%:sti Ruotsalainen yritys, joka hallitsee toiminnallisen muotoilun perinnettä jokaisessa pienessä yksityiskohdassa matkalaukkuissa, jotka kantavat klassikko Cavalet brändiä.

Cavalet matkalaukut, reput sekä laukut edustaa nykyään kansainvälisen ajatonta Skandinaavista muotoilua, joilla on korkeat laatuvaatimukset. Nykyään Cavalet on yksi Skandinavian johtavista laukkumerkeistä ja tavoitteena on jälleen valloittaa maailma laatutietoisen asiakkaan haluamilla tuotteilla. Nyt kirjoitetaan taas uutta historiaa Cavalet matkalaukuista ja repuista!.

CAVALETIN MALIBU MATKALAUKKU MALLISTO ON TYYLIKÄS JA AJATON

Cavalet Malibu on käsimatkalaukkujen cabin kokoisten ykkössuosikki. Katso Malibu mallisto täältä.

Malibu on moderni ja hyvin suunniteltu helppokäyttöinen matkalaukku ihmisille, jotka matkustavat paljon ja nauttivat siitä. Tämä matkalaukku on markkinoiden suosikki ja myydyin malli. Harkitut yksityiskohdat tekevät matkustamisesta sujuvaa ja helppoa. Erinomainen matkakumppani, josta on saatavilla paljon hauskoja värejä, joiden ansiosta tämä matkalaukku, lentolaukku on helppo löytää hihnalta. Värit voivat vaihdella hieman kausittain, mutta meillä on aina monia hauskoja värejä, joista valita. Malibu matkalaukku, lentolaukku sarjan eri värivaihtoehtojen ansiosta useimmat ihmiset löytävät suosikkinsa matkalle.

Cavalet Rhodes on hyvin suunniteltu, moderni ja helppokäyttöinen sarja niille, jotka rakastavat matkustaa.

Cavalet Rhodes on moderni ja käytännöllinen matkalaukku sarja niille, jotka rakastavat matkustamista! Sopii paljon matkustavalle, koot sopivat lähes kaikille lentoyhtiöille. Rhodes tarjoaa hyvän vastineen rahoillesi ja se on tarjolla vain kolmen matkalaukun settinä. Kumipäällysteiset kahvat, neljä pyörää, jotka on helppo kuljettaa matkoilla. Tilaa Rhodes matkalaukku setti matkallesi täältä.

Innovatiiviset ostoskärryt ostosmatkailijalle ovat nykyään Cavaletin mallistoa.

Cavalet suunnittelee myös innovatiivisia ostoskärryjä kuluttajien ja ostosmatkailijoiden tarpeeseen. Smartshopper DLX on todellinen luxus ostoskärry, isot hyvät pyörät, jotka vierivät helposti reunakiveyksien yli. Tämän vankan ja laadukkaan ostoskärryn kantikas profiili tekee siitä erityisen vakaan. Voit tilata Smartshopper DLX:n ostoskärryn tästä linkistä.

TUTUSTU CAVALETIN MATKALAUKKU MALLISTOON TARKEMMIN TÄÄLTÄ.

Äkkilähdöllä etelän lomalle? Lue ilmaiset vinkit äkkilähdön varaamiseen, voit säästää! Lue ilmainen blogi täältä.

Päävalikko