Musta tuo ajaton ja arvokas väri. Mustan repun, lentolaukun edut matkailijalle

Carry-on repuista eli käsimatkatavara hyväksytyistä repuista on tullut trendikkäämpi tapa matkustaa nykyään, koska se on ekologisin reppu matkallesi, eli se vähentää painoa lentokoneessa. Ne ovat nykyään myös tyylikkäitä, toimivia ja erittäin käteviä käyttää kaikissa tilaisuuksissa matkakohteessasi.

Mustat cabin, matkustamo matkalaukut ja reput ovat myyntitilastojen kärjessä. Miksi ostaa musta reppu, onko se vain ajattomuuden vai muodin yhteensopivuus? Tässä on joitain asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon, kun päätät ostaa mustan lentorepun, cabin repun.

Cabin Max Metz reppu, lentoreppu on tyyllikäs ja ajaton mustalla värillä, sopii matkalle kuin matkalle.
Tilaa Cabin max Metz reppu
TÄÄLTÄ.

1. Missä ja miten aiot käyttää sitä?

Väri riippuu siitä, missä käytät ja kuinka usein reppuasi. Jos aiot viedä sen minne tahansa, etenkin matkoille, joissa se saattaa naarmuuntua likaantua tai vaurioitua, on parasta valita musta. Mustassa repussa ei välttämättä kaikki tahralaskeumat näy, ja vaikka hiukan liikantuisikin, on se helpompi puhdistaa jättämättä jälkeä.

Cabin Max Lyon on matkailjan hybridi, saatavissa myös tyylikkässä mustassa kuosissa. Tilaa Lyon hybridi reppu TÄÄLTÄ.

2. Minkä värisiä vaatteita mukaan matkalle? Miten pukeudut matkallesi?

Mustat reput ja lentolaukut sopivat tyypillisesti täydellisesti minkätahansa asun kanssa. Tästä syystä useimmat, etenkin naiset valitsevat nämä värit ei-neutraalien sijaan. Joissakin tapauksissa toki musta lentolaukku tai reppu voi kuitenkin näyttää tylsältä. Jos huomaat pukeutuvasi matkoille tummiin väreihin tai kirkkaisiin väreihin, pärjäät hyvin mustan repun kanssa, koska se on ajattomasti yhteensopiva. Asusteesi värisävy näyttää varmasti upealta mustan repun kanssa. Mustat reput ja matkalaukut, laukut tarkoittaa, että ei koskaan tarvitse huolehtia yhteensovittamisesta muiden vaatteiden kanssa.

Cabin Max Metz 20l on musta tyylikäs ns 2. toinen ilmainen matkustamo laukku, reppu, joka sopii matkustamon etuistuimen alle. Tilaa Metz 20l lennollesi TÄÄLTÄ.

Mustat reput ja matkalaukut ovat ajattomia, koska ne näyttävät hyvältä kenen tahansa matkailijan kädessä tai olkapäällä. Värien puute vetää huomion pois kaikista ns ”puutteista”, joita sinulla saattaa olla asusteessasi. Yleisesti ottaen värit voivat herättää tunteita, positiivisia tai negatiivisia. Musta väri ei sitä tee.

Lisäksi, jos käytät farkkuja ja muita farkku asusteita, värinsiirto sateen sattuessa voi olla ongelma. Siksi ei ehkä ole ihanteellista
hankkia vaaleaa reppua, ellet halua puhdistaa väritahroja. Huomaa, että värinsiirto-ongelma riippuu myös siitä, mitä materiaalia reppusi on. Mustasta esim 600D materiaalista valmistetusta repusta ei kosteuden aiheuttamat värinsiirrot yleensä näy kovin herkästi, koska se on vettähylkivä materiaali.

3. Mustien laukkujen, reppujen, matkalaukkujen muut edut

Musta reppu, matkalaukku, lentolaukku toimii ja sopii joka vuodenaikaan. Musta väri luo aina arvokkuutta, se voi saada kenen tahansa näyttämään ”aikuisemmalta ja tyyllikkäämmältä”, muiden vaatteittesi kanssa. Musta väri peittää sen,onko laukkusi tai reppusi kallis vai halpa, kanssamatkustajasi eivät tuota huomaa. Se ei koskaan mene pois muodista. Se on helppo pestä.

Matkalle repun kanssa, valinta opas matkailijalle oikean repun valintaan, lue täältä ilmaiseksi.

Halvat lennot, edulliset lennot, mutta mistä varata ja milloin ja kuinka. Lue ilmainen opas edullisten lentolippujen ja valmismatkan valintaan, täältä.

Päävalikko