RFID passikotelo, passisuojus sekä RFID luottokorttikotelo antaa lisäturvaa matkalle

Nykyään taskuvarkaat eivät vain keskity takataskuun tai reppuun ja laukkuun vaan he varastavat tietoja myös yksinkertaisesti kulkemalla ohi kädessä pidettävällä etälukijalla tai skannerilla. Mitä tämä RFID tarkoittaa ja miten voimme suojella itseämme matkoilla?

RFID suojattu passikotelo, passinsuojus tuo lisäturvaa matkoillesi.
Tilaa matkallesi RFID passisuojus TÄÄLTÄ.

Mikä on RFID ?

RFID- etäluku kopiointi on digitaalisen varkauden muoto, joka mahdollistaa RFID- pohjaisten älykorttien (luottokortit, passit jne) tietojen lukemisen etänä ja niiden kopioinnin. Sitä voidaan käyttää langattoman identiteettivarkauksen tai luottokorttien varkauden muodossa muun informaation varkauden muodossa. Tyypillisesti se toimii RFID-sirujen lukemattomalla lukemisella etäisyydellä RFID-lukulaitteella, joka lataa kortin tiedot varkauden käsiin.

Rfid suojatut tuotteet estävät etälukemisen. Varkaiden käyttämä RFID lukija, skanneri voi lukaista nämä tiedot etäältä ja varastaa ne. Tästä syystä useat mm yritykset ovat ottaneet käyttöön liikematkoilla käyville työntekijöilleen RFID-suojatut passi- ja luottokorttisuojukset, jotka on valmistettu radioaaltoja estävästä materiaalista pitääkseen tärkeät tiedot turvassa!

Passit, ID kortit, luottokortit sisältävät sirun, joka on etäluettavissa tai skimmattavissa. RFID suojatut passinkannet ja RFID luottokorttisuojukset estävät etäluvuin tehtävät varkaudet.

RFID passikansien, passisuojuksen, passikotelon käytön plussat matkoilla

Ne suojaavat passiasi normaalilta kulumiselta ja nesteiden roiskumiselta niiden päälle. Jos käytät passiasi paljon, tämä lisää passisi käyttöikää.

Niiden avulla voit tunnistaa passin nopeasti matkalaukussasi tai laukussasi, sekä ehkäisee passin jäämistä hotelliin tai majoituskohteeseen, koska passinkansia saatavissa usein eri väreissä. Ilman passikoteloa, tummansininen tai tummanpunainen passi ei aina tule huomatuksi.

Ne voivat näyttää erittäin muodikkailta tai tyylikkäiltä, eli sopii myös muodikkaaseen matka-asusteesi, jos tyylisi sopivuutta etsit.
Ne voivat helpottaa pakkaamista ja organisointia. Joissakin passisuojuksissa on ylimääräisiä taskuja rahalle, sim-korteille, henkilökorteille, rokotustodistukselle tai muille satunnaisille lipuille.

Rfid passinkannet, passikotelot suojaavat digitaalisia tietojasi. Koska useimmat maailmanlaajuiset passit sisältävät RFID-sirun, RFID etäluvun eston sisältävät passinsuojukset voivat estää henkilökohtaisia tietojasi joutumasta vääriin käsiin.

RFID luottokorttisuojus, luottokorttitasku, luottokorttikotelo lisää matkaturvallisuuttasi huomattavasti, ehkäisten etäluvuin tapahtuvia varkauksia. Tilaa luottokorttitasku matkallesi TÄÄLTÄ.

RFID luottokortti suojus, luottokorttitasku antaa suojaa matkakassallesi

Kannattaa ehdottomasti myös suojata RFID taskuilla luottokorttisi matkalle lähdettäessä. Luottokortit, henkilökortit, ID kortit sisältävät myös sirun, joka on etäluettavissa. RFID luottokorttitasku antaa suojaa nii id -henkilöllisyystodistuksille sekä luottokorteille. Se on edullinen tapa suojata matkakassasi, täten vältyt ikävältä yllätyksiltä matkasi aikana tai palatessasi kotiin, kun mahdollinen etälukuvarkaus on tyhjentänyt varallisuuttasi tililtäsi.

Lue myös ilmainen matkailijan sähkä-opas täältä.

Äkkilähdöllä aurinkoon tai äkkkilennolle kaukomaille, riski vai mahdollisuus? Lue ilmaiset vinkit edulliseen äkkilähdön varaamiseen, täältä.

Parhaat käsimatkatavarareput carry-on reput matkallesi, mutta millä ominaisuuksilla? Lue lisää täältä.

Päävalikko