Parhaat Carry-on lentolaukut ja reput matkalle

Et voi yksinkertaisesti voittaa käsimatkatavara, carry-on reppujen ja matkalaukkujen monipuolisuutta. Nämä nykyaikaiset reput ja lentolaukut ovat mielettömän käytännöllisiä, ne ovat suunniteltu juuri lentoja ja lentomatkustajia silmällä pitäen. Reput ja lentolaukut ovat mukavia kuljettaa, ja mikä parasta, niiden toiminnallisuus ulottuu myös perille päästyäsi matkakohteessa. Käsimatkatavara hyväksytyt reput sekä matkalaukut ovat valmistettu matkustustehokkuutta ajatellen, suosituimmat reput vievät sinut matkoillasi saumattomasti lentokentältä lentokentälle, satamasta satamaan, vaivattomasti ja mukavasti, ilman matka stressiä.

Metz sarja reput sopivat niin reittilentoyhtiöille kuin halpalentoyhtiöille. Tilaa oma Metz reppusi täältä.

Yleisesti lähes kaikki lentolaukut sekä reput kestävät pahinta kulumista matkoilla, toisissa mukana ripaus hienostunutta minimalismia, mikä tekee niistä ihanteelliset kaupunkilomille, risteilyille ja liikematkoille. Kaikki reput, lentolaukut on suunniteltu siten, että matkailija pystyy pakkaamaan maagisesti niin paljon matkatavaroita kuin käsimatka hyväksytyt mitat sen sallivat.

Monitoimiset hybridi reput, joita voit käyttää niin reppuna kuin vetolaukkuna ovat innovatiivisin uutuus. Katso ja lue lisää hybridi mallista.

Tärkein tekijä matkalaukun, repun valitsemisessa on sen koko. Kukin lentoyhtiö asettaa omat ohjeet matkalaukkujen, reppujen käsimatkatavaroina sallitulle enimmäiskoolle. Useimmat lentoyhtiöt sallivat enintään käsimatkatavara mitoissa olevat matkalaukut ja reput (pituus + leveys + syvyys) 55x40x20cm, suurin osa isoimmista Eurooppalaisista lentoyhtiöistä (20kpl) hyväksyy em mitat käsimatkatavaroina. Lentoasemalla ongelmien välttämiseksi laukkusi ei saa olla suurempi kuin nämä mitat. Pelkästään siksi, jos matkalaukkuja ja reppuja mainostetaan ”laajentuvana”, ei tarkoita, että sallitut mitat alittuu – joten muista lukea lentoyhtiöiden varaussivujen käsimatkatavaroita koskevat säännöt ja mitat ennen lentolipun ostamista. Ja ennen lentämistä tarkista vielä kerran lentoyhtiön verkkosivustolta matkatavaroiden kokoa ja painoa koskevat ohjeet.

Cabin Max 20l mallisarjan reput sopivat pelkästään käsimatkatavaroiden kanssa matkaaville.


Edullisilla ns halpa lentoyhtiöillä on usein tiukemmat vaatimukset, ja huomattavasti pienemmät käsimatkatavaroina hyväksyttyjen reppuja ja lentolaukkujen koko ja paino mitat. Joten ole tarkkana ennen matkan varaamista ja ennen lennolle lähtöä käsimatkatavarasi mitoista ja painoista. Muista myös punnita vaakalla matakatavarasi, matkalaukkusi paino. Osta kotiisi matkatavaravaaka / matkalaukkuvaaka, sillä voit punnita aina ennen lähtöä matkalaukkusi, reppusi painot, täten vältyt mahdollisilta ikäviltä matkatavaroiden lisämaksuilta lentokentillä. Matkailijoita on erilaisia, kuten myös matkatyyppejäkin, niin myös reppuja ja matkalaukkuja on erilaisia, ja eri ominaisuuksin.

Mutta, minkä kokoinen reppu, matkalaukku, lentolaukku kannattaa valita matkallesi? Minkälaiselle matkalle olet lähdössä? Matkasi tarkoitus? Oikean repun, matkalaukun/lentolaukun valinta on tärkeä osa matkan suunnittelua. Valitsemalla liian ison matkalaukun tai repun, niin sinulla on mahdollisesti liikaa ylimääräistä painoa kuljettaa mukana, joka johtaa matkatavaroiden lisämaksuihin lentokentällä. Liian pieni etkä koskaan saa pakattua kaikkia matkatavaroitasi! Valitse repun, lentolaukun, jossa väärän materiaali ja matkatavarasi kastuvat sateen sattuessa. Valinnan vaikeutta eikö totta. Ennen täydellisen repun tai lentolaukun hankintaa sinun matkallesi on hyvä tarkastella eri ominaisuuksia, mitä nykyajan reput ja matkalaukut tarjoavat matkailijalle.

Matkailijalle tärkeimmät ovat repun, vetolaukun tai matkalaukun ominaisuudet ja käytettävyys.
 • Vettähylkivä materiaali
  Vaikka matkalaukkusi tai reppusi ei tarvitse olla 100% vedenpitävä (ts. Ellet mene pitkille monipäiväisille erä vaelluksille), varmista, että laukkusi on valmistettu puoliksi vedenpitävästä materiaalista esimerkiksi 600D, jotta kaikki matkatavarasi ei kastu tihkusateessakaan. Jossain reppu malleissa on mm integroidut sateensuojat, suojapussi, jonka voi laittaa-vetää repun päälle sateen yllättäessä. Varmista lisäksi, että materiaali ei pysy kosteana pitkään, eli mielellään nopea kuivumaan. Etsi reppu ja matkalaukku materiaalia, joka on vahva, paksu mutta kevyt ja kestävä.
 • Lukittavat vetoketjut
  Varmista, että jokaisessa repussa tai matkalaukussa on kaksi vetoketjun vedintä aukoilla, jotta voit lukita tai sitoa ne yhteen. Vaikka emme todellakaan ole huolissaamme siitä, että ihmiset murtautuvat laukkujemme sisään ja varastava likaisia vaatteita hotellissa. On hyvä pitää reppu tai matkalukkua lukossa matkoilla, koska matkatavaroiden katoaminen aiheuttaa lisäharmia matkan ajaksi, esim poliisi ilmoitus, vakuuutukset jne. Kun ostat lukkoja, varmista, että pakkauksessa sanotaan, että ne ovat TSA ystävällisiä lukkoja. Näissä lukoissa on erityinen vapautuslukitus tullin virkamiehille, jonka avulla he voivat TSA lukon avata rikkomatta sitä, jotta he voivat tarkistaa laukkusi. Tsa lukko matkallesi.
 • Useita eri kokoisia pakkausosastoja
  Hyvässä lentolaukussa, repussa on oltava useita lokeroita, pakkausosastoja eri tarkoitukseen. Vaatteille, matkadokumenteille taskuja, kengille, likapyykille jne. Näin voit lajitella matkatavarasi pienempiin osiin, jotta tarvitsemasi tavarat on helpompi löytää. Esimerkiksi vaatteet ovat laukun, repun isossa pakkausosastossa, sateenvarjo ja varvastossut yläosassa ja kengät sekä hygieniatarvikkeet erillisissä sivulokeroissa (siten ne eivät likaa kaikkea). Se säästää tarvetta avata reppusi tai matkalaukkusi kaikkien nähtäville, kun tarvitset sieltä jotakin. Pakkauskuutiot matkallesi.
 • Pehmustetut olkahihnat repuissa
  Nämä tekevät matkatavaroiden kuljettamisesta mukavampaa, koska pakkauksesi paino myös painaa harteillesi. Tyynyt aiheuttavat vähemmän painetta hartioillesi ja auttavat myös vähentämään alaselän painetta.
 • Helppo pakata, avoin etuosa
  On hyvä hankkia reppu, lentolaukku joka avautuu edestä koko mitoiltaan,jolloin se on huomattavasti helpompi pakata. Edestä pakattava reppu tai lentolaukku on sellainen, jonka avulla voit avata myös sivulta, kun tarvitset jotakin repustasi, laukustasi, on matkatavarat aina käden ulottuvilla. Hanki aina reppu, lentolaukku, joka on ”edessä pakattava”, eli avautuu koko mitoiltaan, aivan kuten matkalaukut yleensä. Tässä artikkelissa olemme valinneet parhaimmat käsimatkatavara hyväksytyt reput ja matkalaukut/lentolaukut juuri sinulle, jotta voit valita optimaalisimman repun matkallesi. Parhaat vaihtoehdot juuri sinun matkallesi löydät alla olevista linkeistä. Hyvää matkaa!
  Parhaat reput sinun matkallesi, löydät täältä.
  Parhaat lentolaukut, matkalaukut löydät täältä.
  • Lue ja lataa myös ILMAINEN matkailijan pakkauslista täältä. Sekä lue ja lataa ILMAISEKSI matkailijan sähkö-opas täältä.

Päävalikko