Cabin Max packing cubes, Pakkauskuutiot 6-osaa, Järjestelijät

44.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Laadukkaat Cabin Max pakkauskuutiot, packing cubes, 6-osainen pakkauskuutiosarja. Pakkauskuutiot ovat ihan syystä nostaneet suosiotaan viime aikoina, nimittäin niiden avulla saa sotkuisemmankin matkalaukun, lentolaukun siistiksi.

Saat lajiteltua vaatteesi sekä matkatavarasi helposti, sekä myös laukkujen purkaminen helpottuu matkakohteessasi. Matkalaukun, lentolaukun tai viikonloppukassin pakkaamista helpottavat kevyt kuutiot pitää mm paidat, asusteet, alusvaatteet sekä muut matkatarvikkeet järjestyksessä ja suorassa matkan aikana.

Ne on suunniteltu sopimaan kaikkiin matkalaukkuihin, laukkuihin, reppuihin, sekä sopivat ideaalisti myös kokojensa puolesta käsimatkatavara sallittuihin reppu ja lentolaukku kokoihin 55 x 40 x 20 cm , nämä pakkauskuutiot on tervetullut lisä helpottamaan pakkaamista kuin matkalla lähtöä sekä laukun purkamista matkakohteessa.

Mesh verkkokankaasta tehty pääliosa helpottaa tunnistamaan pakatut tuotteet sekä takaa ilmanvaihdon laukun tai repun ollessa suljettuna. Mesh verkkokangas tekee näistä pakkaauskuutioista TSA ystävälliset, läpinäkyvyytensä ansiosta.

Pakkauskuutiot pitävät vaatteesi ryhdikkäänä matkasi aikana, sekä suojaavat matkatavaroitasi.

Valmistettu korkealaatuisesta rip stop-kankaasta.

Väri: Musta
Koot: Sizes:
Extra Large – 37 x 25 x 8 cm kpl 2
Large – 27x 25 x 8cm kpl 1
Medium – 18.5 x 25 x 8cm kpl 2
Small – 10 x 25 x 8cm kpl 1

Vertaa

Laadukas Cabin Maxin kuusiosainen organisointisetti, järjestelijät matkalaukkuusi ja matkalle! Pakkauskuutioiden ja -pussien avulla pakkaamisen organisointi on helppoa ja yksinkertaista. Matkustatko usein? Organisoi pakkaamisesi tällä setillä, järjestelijöillä sisältäen erikokoiset pakkauskuutiot, pakkauslaukut ja pakkauspussit. Eri kuutionmuotoisilla järjestelijöillä pidät helposti vaatteesi sekä asusteesi organisoituna, ja voit myös esimerkiksi pitää likapyykin erillään puhtaista vaatteista. Kolmella pakkauskuutiolla on sivu mesh-verkkokangasta sekä ilmankiertoa että pakkaussisällön yleiskuvan saamista esim turvatarkastuksia varten lentokentillä.

Tee pakkaamisestasi helppoa ja organisoitua matkalaukun sisälaukuilla, pakkauspusseilla. Täydellinen pakkauskuutio setti neljällä kuutiolla ja kahdella pussilla. Kuutiot ja pussit erikokoisina. Yksinkertaista pakkaamista tällä laukkuja ja pusseja sisältävällä setillä, joka tekee pakkaamisestasi helpompaa ja jonka avulla saat pakattua erikokoiset vaatteet ja asusteet erilleen matkalaukkuusi. Kolme laukkua ja kolme erikokoista pussia sisältävä setti antaa mahdollisuuden valita, mitä niistä tarvitset reissullasi.

Kaikki laukut on varustettu kahvoilla ja niissä on verkko päällä ilmankierron takaamiseksi. Pussien avulla lajittelet pienemmät vaatteesi ja voit käyttää niitä vaikkapa toilettilaukkuna. – Tekee pakkaamisesta yksinkertaista ja järjestelmällistä- Käytä ainoastaan tarvitsemiasi osia setistä eri reissuilla- Pussit, pakkauskuutiot, pakkasupussit ovat vettähylkiviä ja toimivat hyvin esimerkiksi toilettilaukkuina.

Set of Travel Bags Women Packing Cubes Luggage Organizer Pouch Storage Case Clothing Cube Organizer Men Duffle Bag.

  • Set of 6 packing cubes designed to fit the Cabin Max Metz or any 55 x 40 x 20cm cabin luggage.
  • Made from high quality rip stop fabric to withstand wear and tear while travelling.
  • Organise your travel packing for weekends, backpacking, business trips, family breaks, and enable speedy unpacking.
  • Mesh top panel for easy identification of contents, and ventilation. Cubes designed to go the distance. No broken zippers, no weak stitching.
  • Sizes: Extra Large – 37 x 25 x 8 cm Qty 2 | Large – 27x 25 x 8cm Qty 1 | Medium – 18.5 x 25 x 8cm Qty 2 | Small – 10 x 25 x 8cm Qty 1

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cabin Max packing cubes, Pakkauskuutiot 6-osaa, Järjestelijät