Manhattan Trolley reppu Monitoimi 44l Carry-on sallittu 55x40x20cm 3-in-1

119.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Cabin Max Manhattan on paras matkakumppani sinulle joka etsit laukultasi monitoimisuutta. Se on reppu ja vetolaukun yhdistelmä. Cabin Max Manhattan pyörillä varustettu selkäreppu. Mahtavaa!

Tukevasta uv-suojatusta twill materiaalista valmistettu Cabin Max Manhattan monitoimi trolley reppu tarjoaa matkailijalle helppokäyttöisyyttä, tilavuutta ja mukavuutta. Cabin Max manhattan hybrid trolley backpack!

Cabin Max Manhattan on paras valinta lomamatkallesi tai työmatkallesi. Se on lisäksi IATA käsimatkatavara sallituissa mitoissa 55x40x20 cm. Tilavuus 44l.

Vahva sekä integroitu teleskooppikahva lisäksi varustettuna outdoor-cross vetopyörillä,
jotka kestävät rosoisemmankin matkan.

Pehmustetut ja topatut olkahinat tarjoavat kantomukavuutta.
Piiloon, pack-away pakattavat olkahihnat. Topattu comfort selkäosa.

Kannen alapuolelta löytyy pehmustettu Ipad tasku (Koko K24xL19cm) helpottavat ja lisäävät käyttömukavuutta matkan aikana, lisäksi vetoketjullinen pehmustettu tasku kannettavalle tai tms äly tekniikalle.

Iso ID korttitasku, läpinäkyvällä muovisuojalla.

Laukun sisältä löydät ison pakkausosaston, joka avautuu koko laukun leveydeltä. Sisällä useita mesh verkkotaskuja helpottamaan pakkaamista ja matkatarvikkeiden oraganisointia matkalla.

Koko: 55x40x20cm

Tilavuus: 44l

Paino: 2,9 kg

Väri: Harmaa-musta-keltainen

Kantokahvat sivulla, päällä sekä pohjalla mahdollistavat helpon liikuttelun ajoneuvoihin, hattuhyllyihin tai lentoyhtiön matkatavaroiden ruuumaan.

Vertaa

Cabin Max Manhattan on tyylikäs, kevyt ja kestävä monitoimi lentolaukku reppu yhdistelmä! Se on pyörällinen reppu. Cabin Maxin Manhattan käsimatkatavara vetolaukku reppu tarjoaa kaiken vaativalle matkustajille, niin loma- kuin työmtkoillekin. Oletko usein matkoilla ja etsit kätevää, ohjattavaa ja monipuolista matkalaukkua, lentolaukkua? Sitten Manahattan on juuri sitä mitä tarvitset! Manhattan reppu trolley yhdistelmä lentolaukku on täysin varustettu trolley ominaisuuksin ja varmistaa, että matkasi ovat miellyttäviä ja huolettomia. Vankka vetolaukku, lentolaukku, jonka mitat ovat 55x40x20 cm, on täydellinen monitoimi matkalaukku reppu käsimatkatavaroihin. Manhattan noudattaa useimpien lentoyhtiöiden sekä joidenkin halpalentoyhtiöiden käsimatkatavaralaukuksi. Reppu pyörillä on kätevin matkakumppani. Cabin Max Manhattan Trolley Luggage Hybrid.

Cabin Max Manhattan Hybrid on uusin, eksklusiivinen käsimatkatavaraksi sopiva reppu lentolaukku yhdistelmä. Laadukkaiden twill materiaalien ja tyylikkään viimeistelyn takia laukku on vahva ja näyttää myös hyvältä. Käytä sitä helposti ja mukavasti reppuna tai liu’uta teleskooppi kahva ulos ja käytä sitä vetolaukkuna! Tämän reppu trolleyn avulla voit matkustaa mihin tahansa suuntaan tahansa maailmassa!

Cabin Max Manhattan trolley backpack 44l

  • Outer shell made from robust UV-coated Twill material with suede effect detailing.
  • 44 Litre lockable main compartment with suitcase-style opening and a wide interior compression strap featuring integrated pockets and a key clip.
  • Exterior features include packaway padded backpack straps that fold away into the rear of the bag, 5 exterior pockets, an ID card holder and a range of grab handles to aid lifting into overhead lockers, luggage gauges and cars.
  • Padded 195x245mm iPad/tablet slot on the inside of the bag.
  • 55x40x20cm dimensions are perfect for IATA airlines

Lisätiedot

Paino1.9 kg (kilogramma)

Päävalikko

Manhattan Trolley reppu Monitoimi 44l Carry-on sallittu 55x40x20cm 3-in-1