Reppu Vintage Metz Carry-on sallittu 44L 55x40x20cm

39.95

12 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Cabin Max Metz reppu on se alkuperäinen huippusuosittu klassikko ja edustaa parasta Cabin Max laatua.

Cabin Max Metz Vintage on uusi suositun klasikkomalliston reppu.

Cabin Max Vintage lentoreppu on IATA käsimatkatavara hyväksytty.
Sen mitat ovat IATA käsimatkatavara mitoissa 55x40x20cm, carry-on approved.

Se on myös ekologinen, koska RPET mallit ovat valmistettu 36 kierrätetystä muovipullosta, jotka kerätty merestä.

Cabin Max monitoimi lentolaukku, reppu on lentomatkoihin hyväksytty ja se sopii minkä tahansa lentoyhtiön koneen matkustajan yllä olevaan lokeroon tai laukkutilaan, se täyttää Kansainvälisen lentokuljetusliiton (IATA´n) vaatimat maksimimitat 55 x 40 x 20 cm tai minimikokoa määrittelevät mitat.

Massiivinen 44 litran koko mahdollistaa laukun viemisen koneeseen ilman tarkastusta käsimatkatavarana.

Paino vain 680g !

Lentokoneisiin hyväksytty laukku, reppu on suunniteltu hyödyntämään maksimaalisesti virallista lupaa käsimatkatavaran mukaan ottamista lentokoneeseen.

Reppu on vahva, eri pakkausosastoista koostuva, vahvasta vettähylkivästä 600D materiaalista valmistettu reppu, jossa on pehmustettu selkäosa ja 3 vetoketjulla varustettu erillistä pakkausosastoa.

Lisäksi säädettävät olkahihnat, kantokahva, ja sivuilla säädettävät hihnat.

Miksi haluaisit rajoittaa matkatavaroittesi määrää? Ota mukaasi maksimaalinen määrä tavaroita.

Repun on valmistanut Cabin Max’Merchant SKU: LA-7SQO-3MA6 CE EU

Reppu on suunniteltu vastaamaan IATA´n vaatimaa maksimikokoa 55 x 40 x 20cm.

Väri: Vintage keltainen

Koko: 55x40x20cm

Paino: 680g

Materiaali: Vettähylkivä 600D

Vertaa

Matkustatko työmatkoille, lomalle? Tämä reppu sopii ihanteellisesti sinulle. Se on suunniteltu niiden IATA enimmäismittojen mukaan, joiden mukaan lentoyhtiöt määrittelevät käsimatkatavaralaukun maksimi mitat. Reppu onkin ns. flight approved, eli sopii hyvin käytettäväksi lentokoneessa käsimatkatavarana useimmilla lentoyhtiöillä.
Repussa on suuri päälokero, joten pakkaustilaa on reilusti, tilavuus mahtavat 44l. Ison kannen alla mesh verkkotasku, sekä pienemmässä useita taskuja pienmatkatarvikkeille, järjestelijä taskuja. Selkäosa on pehmustettu sekä pehmustetut olkaimet, jotka varmistavat, että reppua on miellyttävä, mukava ja kevyt kantaa. Cabin reppu. Reput matkalle Triptek.eu verkkokaupasta. Cabin Max reput on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista 600D. Cabin Max reput soveltuvat erinomaisesti lentomatkailuun, mutta myös joka päiväiseen käyttöön niin kouluun, työhön, urheiluun, vapaa-aikaan, matkailuun tai retkeilyyn. Cabin Max Matz Carry On backpack 55x40x20cm soft shell design to fit 94% of worldwide hand luggage gauges including: EasyJet and Ryan Air, Germanwings, Norwegian, Virgin, BA, Lufthansa, Jet2, Lingus, Delta, American, Emirates, Finnair, Sas and many more. Large 44-litre capacity cabin bag makes it possible to fly without checking in baggage to the hold. Lightweight yet durable design 0.7kg.

Lisätiedot

Paino 0.7 kg

Päävalikko

Reppu Vintage Metz Carry-on sallittu 44L 55x40x20cm