Cabin Max Lyon maailman kevein trolley reppu 44 L-1,8 kg

69.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Maailman kevein carry-on, käsimatkatavara hyväksytty. Monitoimi trolley reppu lentomatkoille!

Cabin Max trolley reppu on erinomainen ratkaisu matkalle ja tilava 44 L, paino vain uskomattomat 1,8 kg.

Cabin max monitoimi lentolaukku, reppu on lentomatkoihin hyväksytty ja se sopii minkä tahansa lentoyhtiön koneen matkustajan yllä olevaan lokeroon tai laukkutilaan, se täyttää Kansainvälisen lentokuljetusliiton (IATA´n) vaatimat maksimimitat 55 x 40 x 20 cm tai minimikokoa määrittelevät mitat. (Ks. kuvaa Cabin Max-laukusta laukkulokerossa.)

Monitoimi Cabin Max Lyon trolleylaukku / vetolaukku / lentolaukku on muutettavissa selkärepuksi ja se tarjoaa merkittävää apua matkoillasi. Sinun ei tarvitse muuta kuin avata vetoketju ja selkärepun hihnat tulevat näin esiin. Repun avattu takaosa taittuu pyörien päälle suojaksi.

Trolley reppu Lyon valmistettu 600D veden pitävävästä materiaalista, ja siinä on myös lukittavat vetoketjut. Siinä on tilaa varsinaisille matkatavaroillesi ja lisäksi eri osastoihin jakaantuva etutasku, mikä luo ihanteellisen ja kompaktin säilytystilan matkadokumenteillesi, kamerallesi, m3p-soittimellesi, kännykällesi jne.

Tämä kevyt hybridi reppu vetolaukku on ihanteellinen ratkaisu useimpien matkatavaroittesi kuljetukseen sallitulla tavalla useimmilla IATA reittilentoyhtiöillä.

Väri: Navy
Koko: 55 x 40 x 20 cm
Materiaali: 600D
Paino: 1,8 kg

Vertaa

Lentolaukku reppu Cabin Max Lyon on monitoimi matkustamisen aatelia. Se on jo klassikko matkailijoiden joukossa. Se on monitoimi reppu, lentolaukku ja vetolaukku, trolleyn yhdistelmä. Tilavuus mahtavat 44l. Mikä parasta on sen koko, sen IATA käsimatkatavara mitoissa, joten se sopii Cabin lentolaukuksi useimmille lentoyhtiöille maailmassa.

Cabin Max Lyon hybridi reppu. Se on kätevä pyörillä varustettu vetolaukku repun yhdistelmä, joka mahtuu reppuun kaikenlaisille matkoille. Avaa vain pyörät peittävä takaosa ja repun hihnat tulevat näkyviin.
Yhdistää käsimatkatavaroiden sallitun enimmäiskoon runsaisiin käytännöllisiin ominaisuuksiin.

Edessä helppopääsyinen matkadokumenttitasku, pää pakkauslokero suurimmalle osalle matkatavaroistasi, etutasku jakajilla, jotka sopivat ipadille, kuulokkeille, hygieniatuotteille, kaapeleille jne. Materiaali 600D vettähylkivä polyester ja vahvat lukittavat vetoketjut ja sivu kompressio pakkaushihnat. Massiivisessa 44 litrassa, jonka mitat ovat 55 x 40 x 20 cm pyörät mukaan lukien, se on edelleen erittäin kevyt 1,7 kg.

Cabin Max Lyon trolley backpack is a convenient wheeled carry on suitcase that coverts into a backpack for any type of travel. Just unzip the back section which covers the wheels and backpack straps are revealed.

Combines the maximum size allowed for hand luggage with an abundance of practical features.
Front easy access document pocket, a main compartment for the bulk of your luggage, front organiser pocket with dividers ideal for ipad, headphones, toiletries, cables etc.

Featuring 600D showerproof anti-tear polyester and heavy duty lockable zips & side compression straps.
At a massive 44L with dimensions 55 x 40 x 20 cm including wheels it is still extremely lightweight at 1.7KG

Lisätiedot

Paino1.8 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cabin Max Lyon maailman kevein trolley reppu 44 L-1,8 kg