Cabin Max Lyon maailman kevein trolley reppu 44 L-1,8 kg

59.95

4 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Maailman kevein carry-on, käsimatkatavara hyväksytty. Monitoimi trolley reppu lentomatkoille!

Cabin Max trolley reppu on erinomainen ratkaisu matkalle ja tilava 44 L, paino vain uskomattomat 1,8 kg.

Cabin max monitoimi lentolaukku, reppu on lentomatkoihin hyväksytty ja se sopii minkä tahansa lentoyhtiön koneen matkustajan yllä olevaan lokeroon tai laukkutilaan, se täyttää Kansainvälisen lentokuljetusliiton (IATA´n) vaatimat maksimimitat 55 x 40 x 20 cm tai minimikokoa määrittelevät mitat. (Ks. kuvaa Cabin Max-laukusta laukkulokerossa.)

Monitoimi Cabin Max Lyon trolleylaukku / vetolaukku / lentolaukku on muutettavissa selkärepuksi ja se tarjoaa merkittävää apua matkoillasi. Sinun ei tarvitse muuta kuin avata vetoketju ja selkärepun hihnat tulevat näin esiin. Repun avattu takaosa taittuu pyörien päälle suojaksi.

Trolley reppu Lyon valmistettu 600D veden pitävävästä materiaalista, ja siinä on myös lukittavat vetoketjut. Siinä on tilaa varsinaisille matkatavaroillesi ja lisäksi eri osastoihin jakaantuva etutasku, mikä luo ihanteellisen ja kompaktin säilytystilan matkadokumenteillesi, kamerallesi, m3p-soittimellesi, kännykällesi jne.

Tämä kevyt laukku on ihanteellinen ratkaisu useimpien matkatavaroittesi kuljetukseen sallitulla tavalla halpalennoilla (muista esim. halpalentoyhtiöiden kuten kuin Ryanairin lisämaksut yli 10 kiloa ylittävistä käsimatkatavaroista sekä ylisuurista matkalaukuista, max koko 55 x 40 x 20cm )

Väri: Navy
Koko: 55 x 40 x 20 cm
Materiaali: 600D
Paino: 1,8 kg

Vertaa

Lentolaukku reppu Cabin Max Lyon on monitoimi matkustamisen aatelia. Se on jo klassikko matkailijoiden joukossa. Se on monitoimi reppu, lentolaukku ja vetolaukku, trolleyn yhdistelmä. Tilavuus mahtavat 44l. Mikä parasta on sen koko, sen IATA käsimatkatavara mitoissa, joten se sopii Cabin lentolaukuksi useimmille lentoyhtiöille maailmassa.

Lisätiedot

Paino 1.8 kg

Päävalikko

Cabin Max Lyon maailman kevein trolley reppu 44 L-1,8 kg