Sateenvarjo, Ultrakevyt, Alulight mini, Matka sateenvarjo

19.95

6 varastossa

Sateenvarjo ultralight, ultrakevyt matkalle, Alu light mini. Se on todella kevyt ja kestävä, sateenvarjon paino vain 220g eikä sateenvarjo vie tilaa matkalaukussasi kompaktin kokonsa ansiosta, eikä lisää painoa merkittävästi matkalaukussa, repussa matkoillasi.

Shade master alulight ultrakevyt sateenvarjo on tyylipuhdas ja kestävä sateenvarjo, jota voit aina pitää mukanasi matkoilla. Shade Masters alulight umbrella for travels.

Tämä kestävä sateenvarjo sulkeutuu ja avautuu manuaalisesti ja sen runko on valmistettu alumiinista, on siksi ultrakevyt kantaa mukana matkoilla.

Sateenvarjossa on kuusi kohojuovaa sekä veden ja tuulenkestävä kangas. Sateenvarjossa on vahva muotoiltu kädensija.
Sateenvarjon kahvassa on turva rannelenkki, sateenvarjon kahvassa kiinnityslenkki.

Sateenvarjo suojaa sateen lisäksi myös auringolta (UV-säteily). Sateenvarjo toimii myös aurinkovarjoksi tai päivävarjoksi, suojaten auringon haitallisilta säteiltä. Mukana kuljetuspussi, suojapussi matkalle.

Sateenvarjon väri ajaton musta. Travel umbrella black for travels.

Sateenvarjo Shade Masters on ISO sertifioitu ISO-9001 tuote.

Sateenvarjon koko taitettuna: P 24 cm x L 5,5 cm

Paino vain: 220 g

Valmistaja: Shade master

Vertaa

Sateenvarjo, kevyt, Alu Light mini. Matka sateenvarjo korkealaatuinen, kestävä, tyylikäs ja käytännöllinen. Laadukas. Sateenvarjon runko on valmistettu laadukkaista lasikuitu-, teräs- ja alumiiniosista, jotka ovat kevyitä, mutta kestäviä. Runko-osat ovat käsitelty siten, että niissä on mahdollisimman vähän kitkaa ja ne ovat ruostesuojattuja. Travel ultralight umbrella.

Lisätiedot

Paino0.5 kg (kilogramma)

Päävalikko

Sateenvarjo, Ultrakevyt, Alulight mini, Matka sateenvarjo