Cabin Max Metz Vintage reppu Carry-on 44L Ultrakevyt 680g

56.95

4 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Cabin Max lentolaukku/lentoreppu on se alkuperäinen huippusuosittu klassikko ja edustaa parasta Cabin Max laatua.

Carry-on sallittu, käsimatkatavara hyväksytty IATA 55 x 40 x 20 cm.

Ultrakevyt paino vain 680g! Tilavuus mahtavat 44l !

Cabin Max lentoreppu on käsimatkatavara hyväksytty! Carry-on approved!

Cabin Max monitoimi lentolaukku, lentoreppu on lentomatkoihin hyväksytty ja se sopii minkä tahansa lentoyhtiön koneen matkustajan yllä olevaan lokeroon tai laukkutilaan, se täyttää Kansainvälisen lentokuljetusliiton (IATA´n) vaatimat maksimimitat 55 x 40 x 20 cm tai minimikokoa määrittelevät mitat.

Massiivinen 44 litran koko mahdollistaa laukun viemisen koneeseen ilman tarkastusta käsimatkatavarana.

Lentokoneisiin hyväksytty laukku on suunniteltu hyödyntämään maksimaalisesti virallista lupaa käsimatkatavaran mukaan ottamista lentokoneeseen.

Lentoreppu/lentolaukku on vahva, eri pakkausosastoista koostuva, vahvasta vettähylkivästä 600D materiaalista valmistettu reppu, jossa on pehmustettu selkäosa ja 3 vetoketjulla varustettu erillistä pakkausosastoa.

Lisäksi säädettävät olkahihnat, kantokahva, ja sivuilla säädettävät hihnat.

Tämä kevyt laukku on ihanteellinen ratkaisu useimpien matkatavaroittesi kuljetukseen sallitulla tavalla lennoilla.

Miksi haluaisit rajoittaa matkatavaroittesi määrää?

Ota mukaasi maksimaalinen määrä tavaroita. Laukun on valmistanut Cabin Max’Merchant SKU: LA-7SQO-3MA6 CE EU.

Laukku on suunniteltu vastaamaan IATA´n vaatimaa maksimikokoa 55 x 40 x 20cm.

Väri: Aspen sininen

Koko: 55x40x20cm

Paino: 0,68kg

Vertaa

Alkuperäinen ja paras Cabin Max reppu, lentolaukku. Metz 44 litran matkalaukku on useimmille lentoyhtiöille hyväksytty käsimatkatavara, joka on suunniteltu hyödyntämään maksimaalinen käsimatkatavaroidesi määrä. Erittäin laadukas kierrätettävä 600D polyester reppu, jossa pehmustettu ergonominen selkäpehmuste. Metz repussasi, lentolaukussasi on 3 vetoketjullista lokeroa, jotka antavat sinulle maksimaalisen vapauden pakkata matkatavarasi, järjestelyosasto, jossa on useita taskuja ja vetoketjullinen osasto.

Mukavuudelle suunnitellussa Metz-tuotteessa on pehmustetut olkahihnat, jotka mukautuvat mukavimmaksi sopiviksi kaikille. Repun yläosassa on vahvistettu kantokahva, joka auttaa reppun sijoittamisessa ylävarastoon ja säädettävät kylki kompressiohihnat. Kevyt Metz on ihanteellinen hyödyntämään käsimatkatavaroiden rajoituksia lennoilla. Painaa vain 0,680 kiloa, 44 litran tilavuus, ja se on suunniteltu sopimaan suurimpien lentoyhtiöiden sallittuun käsimatkatavaroiden enimmäiskokoon. Metz on lentohyväksytty käsimatkatavara reppu se sopii 94%: iin maailman IATA lentoyhtiöiden käsimatkatavara mittoihin.

Lisätiedot

Paino0.7 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cabin Max Metz Vintage reppu Carry-on 44L Ultrakevyt 680g